Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.6.22 ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.
Αυτή την εβδομάδα οι ARΩMA ROM θα αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμες ΜΟΝΟ σε VIP καθώς είναι ακόμη σε ΒΕΤΑ.
Η επίσημη κυκλοφορία των ARΩMA ROM θα γίνει τελικά στις 30/6/2017, και θα γίνουν διαθέσιμες για όλους.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Τον Μάιο μια επίθεση ransomware ονόματι WannaCry επηρέασε δεκάδες εκατομμύρια PCs ανά τον κόσμο. Κατάφερε να βγάλει εκτός, συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία και ακόμη και την Κίνα.


  Ενώ μέχρι στιγμής καμία ομάδα hackers δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης, φαίνεται πως οι Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν πως πίσω από το WannaCry Ransomware είναι η Βόρειος Κορέα.

  Το ZDNet επικαλούμενο πηγές από τη Μ. Βρετανία, αναφέρει ότι οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας πιστεύουν πως το WannaCry ξεκίνησε από χάκερς στη Β. Κορέα, αλλά όταν ζητήθηκε από εκπρόσωπο του Εθνικού Κέντρου για την Κυβερνασφάλεια (National Cyber Security Centre, NCSC), να κάνει κάποιο σχόλιο, είπε πως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει ούτε να το διαψεύσει.
  Το NCSC φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε το τμήμα κυβερνοασφάλειας των Βρετανικών Υπηρεσιών και πιστεύεται ότι η ομάδα Lazarus Group, είναι υπεύθυνη.
  Οι πληροφορίες ότι οι Βρετανικές Υπηρεσίες θεωρούν πως η Β. Κορέα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίθεση, είναι στην ίδια γραμμή με τα όσα πιστεύουν και οι αμερικανικές Υπηρεσίες.

  Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο τι κίνητρα είχαν οι hackers ή η πιο απομονωμένη χώρα στον κόσμο (σσ. Β. Κορέα), αν βρίσκεται πράγματι πίσω από την επίθεση, κάτι που φανταζόμαστε ότι δεν θα παραδεχτεί ποτέ

Σχόλια 2

 • Αμερικάνικος κώδικας είναι που έχει διαρεύσει δεξιά και αριστερά, μετά από επιθέσεις στην μέση ανατολή πριν χρόνια... ευτυχώς ελάχιστοι…
 • Αυτό λέγεται "να'χαμε να λέγαμε"