ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 8 νέων XTRV-8.5.10 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H Xiaomi σταματάει την διανομή όλων των Developer ROM μέχρι και τα μέσα-τέλος Ιουνίου, όπου θα προχωρήσει στην διανομή της νέας Miui X (10).
Μέχρι τότε θα έχουμε μόνο Stable ROM ή κατ'εξαίρεση Developer Miui 9 ROM που θα βγάλει η xiaomi ως Fix της τρέχουσας έκδοσης.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Νέες εκδόσεις για το G6 ανακοίνωσε η LG στην Κορέα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τελευταία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι, γνωρίζουμε το LG G6+ με χωρητικότητα 128GB, ασύρματη φόρτιση Qi (χαρακτηριστικό που ήταν διαθέσιμο μόνο στην αμερικανική έκδοση της συσκευής) και υποστήριξη Quad DAC, αλλά και τη νέα έκδοση του LG G6 μικρότερης χωρητικότητας που φτάνει τα 32GB.


  Όλες οι εκδόσεις του G6 θα λάβουν software updates ταυτόχρονα σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ διαθέσιμες θα είναι νέες χρωματικές αποχρώσεις για τα μοντέλα που μόλις παρουσιάστηκαν.

  Το LG G6+ θα κυκλοφορήσει σε Optical Astro Black, Optical Terra Gold και Optical Marine Blue αποχρώσεις, που αλλάζουν χρώμα όταν το φως αντανακλά σε μία συγκεκριμένη γωνία
  δημιουργώντας ένα ευχάριστο "παιχνίδι" για το μάτι, ενώ το LG G6 32GB σε Terra Gold, Marine Blue και Mystic White. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους φυσικά είναι ίδια με αυτά του "κλασικού" μοντέλου.

  Πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους δεν υπάρχουν ακόμη από την εταιρεία, ούτε για τις αγορές που θα τα δούμε, πέραν της κορεατικής, κάτι που φανταζόμαστε θα μάθουμε σύντομα.
  Σίγουρα, πάντως, αποτελούν μία "ενίσχυση" για την οικογένεια G6 ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.