Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.6.22 ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.
Αυτή την εβδομάδα οι ARΩMA ROM θα αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμες ΜΟΝΟ σε VIP καθώς είναι ακόμη σε ΒΕΤΑ.
Η επίσημη κυκλοφορία των ARΩMA ROM θα γίνει τελικά στις 30/6/2017, και θα γίνουν διαθέσιμες για όλους.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Νέες εκδόσεις για το G6 ανακοίνωσε η LG στην Κορέα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τελευταία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι, γνωρίζουμε το LG G6+ με χωρητικότητα 128GB, ασύρματη φόρτιση Qi (χαρακτηριστικό που ήταν διαθέσιμο μόνο στην αμερικανική έκδοση της συσκευής) και υποστήριξη Quad DAC, αλλά και τη νέα έκδοση του LG G6 μικρότερης χωρητικότητας που φτάνει τα 32GB.


  Όλες οι εκδόσεις του G6 θα λάβουν software updates ταυτόχρονα σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ διαθέσιμες θα είναι νέες χρωματικές αποχρώσεις για τα μοντέλα που μόλις παρουσιάστηκαν.

  Το LG G6+ θα κυκλοφορήσει σε Optical Astro Black, Optical Terra Gold και Optical Marine Blue αποχρώσεις, που αλλάζουν χρώμα όταν το φως αντανακλά σε μία συγκεκριμένη γωνία
  δημιουργώντας ένα ευχάριστο "παιχνίδι" για το μάτι, ενώ το LG G6 32GB σε Terra Gold, Marine Blue και Mystic White. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους φυσικά είναι ίδια με αυτά του "κλασικού" μοντέλου.

  Πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους δεν υπάρχουν ακόμη από την εταιρεία, ούτε για τις αγορές που θα τα δούμε, πέραν της κορεατικής, κάτι που φανταζόμαστε θα μάθουμε σύντομα.
  Σίγουρα, πάντως, αποτελούν μία "ενίσχυση" για την οικογένεια G6 ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.