Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.6.22 ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.
Αυτή την εβδομάδα οι ARΩMA ROM θα αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμες ΜΟΝΟ σε VIP καθώς είναι ακόμη σε ΒΕΤΑ.
Η επίσημη κυκλοφορία των ARΩMA ROM θα γίνει τελικά στις 30/6/2017, και θα γίνουν διαθέσιμες για όλους.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Περισσότερες πληροφορίες από τον CEO της εταιρείας.


  Με τη φράση «επιστρέφουμε στο κομμάτι του hardware», ο CEO της Atari, Fred Chesnais, κατάφερε να βάλει φωτιά στην αγορά και το διαδίκτυο.
  Η αλήθεια είναι πως με την εμφάνιση του Ataribox project στην Ε3, πολλοί σκέφτηκαν αν όντως μιλάμε για κάτι πραγματικό και αν η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέψει στο hardware μετά από 30+ χρόνια αδράνειας σε αυτόν τον τομέα.
  Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Atari μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, όπου και σημείωσε πως το νέο project δουλεύεται εδώ και χρόνια και θα περιλαμβάνει ξύλινο πάνελ, αν και το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το hardware θα είναι PC-based, αλλά πέραν αυτού δεν μάθαμε τίποτα παραπάνω.

  Η Atari δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στην ανάπτυξη mobile games και σώθηκε το 2013 από την χρεοκοπία, αφού την εξαγόρασε την τελευταία στιγμή η Chesnais.
  Όπως φαίνεται δε, η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το NES Classic άνοιξε την όρεξη σε αρκετούς από αυτούς που έχουν ιστορία στο retro gaming.

  Τι σας αφήνει να καταλάβετε το πρώτο teaser της Atari;

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.