ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 8 νέων XTRV-8.5.10 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
H Xiaomi σταματάει την διανομή όλων των Developer ROM μέχρι και τα μέσα-τέλος Ιουνίου, όπου θα προχωρήσει στην διανομή της νέας Miui X (10).
Μέχρι τότε θα έχουμε μόνο Stable ROM ή κατ'εξαίρεση Developer Miui 9 ROM που θα βγάλει η xiaomi ως Fix της τρέχουσας έκδοσης.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Περισσότερες πληροφορίες από τον CEO της εταιρείας.


  Με τη φράση «επιστρέφουμε στο κομμάτι του hardware», ο CEO της Atari, Fred Chesnais, κατάφερε να βάλει φωτιά στην αγορά και το διαδίκτυο.
  Η αλήθεια είναι πως με την εμφάνιση του Ataribox project στην Ε3, πολλοί σκέφτηκαν αν όντως μιλάμε για κάτι πραγματικό και αν η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέψει στο hardware μετά από 30+ χρόνια αδράνειας σε αυτόν τον τομέα.
  Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Atari μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, όπου και σημείωσε πως το νέο project δουλεύεται εδώ και χρόνια και θα περιλαμβάνει ξύλινο πάνελ, αν και το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το hardware θα είναι PC-based, αλλά πέραν αυτού δεν μάθαμε τίποτα παραπάνω.

  Η Atari δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στην ανάπτυξη mobile games και σώθηκε το 2013 από την χρεοκοπία, αφού την εξαγόρασε την τελευταία στιγμή η Chesnais.
  Όπως φαίνεται δε, η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το NES Classic άνοιξε την όρεξη σε αρκετούς από αυτούς που έχουν ιστορία στο retro gaming.

  Τι σας αφήνει να καταλάβετε το πρώτο teaser της Atari;

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.