Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκλειστικά για τα VIP μέλη :

Όσοι από εσάς λάβατε σήμερα 18/9/2017 mail με Links για τις ROM, θα πρέπει να προχωρήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε flash των ROM που σας στείλαμε μέσα από το TWRP Recovery.
Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στην δομή των ROM και στην εφαρμογή αναβάθμισης, και αν δεν προχωρήσετε στο Flash, ίσως έχετε πρόβλημα στην λήψη των ROM μέσα από τα OTA Updates της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • H Qualcomm προέβη μόλις πριν από μερικές ημέρες στην επίσημη παρουσίαση των Snapdragon 660 και 630 SoCs.


  Αν και πρόκειται για προτάσεις οι οποίες θα προορίζονται σε συσκευές μεσαίου κόστους, ορισμένα πρόσφατα benchmarks αποδεικνύουν ότι οι επιδόσεις τους θα είναι εξαιρετικές.
  Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το CPU του SD 660 προσφέρει κατά 25% καλύτερες επιδόσεις από το 653 chip, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό της GPU διαμορφώνεται στο 30% περίπου.

  Πρόκειται για ένα chip των 14nm με τέσσερις πυρήνες Kryo 260 στα 2.2GHz και άλλους τέσσερις Kryo 260 στα 1.8GHz, ενώ εξοπλίζεται και με Adreno 512 GPU.
  Πρόσφατα το Snapdragon 660 chip πέρασε από το Geekbench με τις επιδόσεις του να κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε single core tests κατάφερε να σημειώσει 1.599 πόντους, ενώ σε multi-core 5.639 πόντους.
  Τέλος, όταν αυτά τα αποτελέσματα συγκρίνονται με τα αντίστοιχα του Xiaomi Mi 5S και Mi 5S Plus, δυο συσκευές που καταφθάνουν με Snapdragon 821, βλέπουμε ότι οι αριθμοί είναι πολύ κοντά.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.