Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.13/14/15 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.
Από αυτή την εβδομάδα οι ARΩMA ROM θα αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμες σε όλα τα μέλη και επισκέπτες της κοινότητάς μας.
Σήμερα είναι η επίσημη κυκλοφορία των πρώτων ARΩMA ROM.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Η Google θεωρεί το Android Go ως μέρος του Android O, καθώς μετά το λανσάρισμα το καλοκαίρι όλες οι συσκευές με 1GB RAM ή λιγότερο θα μπαίνουν αυτόματα στη ρύθμιση του Android Go.


  Η πρώτη απόπειρα της Google να φέρει το λειτουργικό σύστημα Android σε συσκευές πολύ χαμηλών δυνατοτήτων (βλ. Android One) δεν πήγε όπως τα περίμενε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το όραμα της. Η εταιρεία ανακοίνωσε χτες το Android Go, ονομασία εμπνευσμένη από το YouTube Go, το οποίο θα αποτελεί μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος ειδικά σχεδιασμένη για entry-level συσκευές με περιορισμένες δυνατότητες hardware (512MB RAM), δικτύωσης και μικρά πακέτα κατανάλωσης δεδομένων.

  Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών θα έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο API για να ρυθμίζουν την κατανάλωση δεδομένων και ο χρήστης να γνωρίζει ακριβώς πόσα του περισσεύουν, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το πρόγραμμα του χωρίς να απαιτείται επικοινωνία με τον πάροχο ή επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα. Ταυτόχρονα, θα είναι ενεργοποιημένη εξαρχής η λειτουργία Data Saver για εξοικονόμηση δεδομένων.  Η Google θεωρεί το Android Go ως μέρος του Android O, καθώς μετά το λανσάρισμα το καλοκαίρι όλες οι συσκευές με 1GB RAM ή λιγότερο θα μπαίνουν αυτόματα στη ρύθμιση του Android Go. Επιπλέον, οι συνεργάτες developers θα έχουν στη διάθεση τους νέες οδηγίες για να τροποποιούν κατάλληλα τις εφαρμογές λαμβάνοντας υπόψιν και τις περιορισμένες δυνατότητες των συσκευών ή των δικτύων.

  Οι πρώτες συσκευές Android Go θα κυκλοφορήσουν λογικά στις αρχές του 2018.
  Πηγές

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.