Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).

Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !

H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Το keynote του Google I/O 2017 συνεχίζεται και μία από τις πρώτες συναρπαστικές ανακοινώσεις του αφορά το Google Lens.


  Όχι, δεν πρόκειται για κάτι που …σχετίζεται με τα Google Glass (αλήθεια τα θυμάστε;), αλλά με τις δυνατότητες …αναγνώρισης αντικειμένων -αρχικά από τα Assistant και Photos apps- που θα σας διευκολύνει σε πολλά σημεία.

  Με τη βοήθεια του Google Lens, θα μπορείτε να “στοχεύετε” ένα αντικείμενο με την κάμερα της συσκευής σας κι αυτή να σκανάρει αυτόματα το web για κάθε πληροφορία που σχετίζεται μαζί του.
  Για παράδειγμα, στοχεύοντας ένα λουλούδι, το Google Lens μπορεί να αναγνωρίσει τι ακριβώς είναι. Η, “φωτογραφίζοντας” ένα χώρο, μπορούν να εμφανιστούν σχετικά δεδομένα από τους Χάρτες Google γι’ αυτόν.
  Επιπλέον, αν "δείξετε" στο τηλέφωνό σας ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα, θα επιτρέψετε στο βοηθό της Google να το μεταφράσει άμεσα στη μητρική σας γλώσσα. Αλλά και θα μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα σε ένα δίκτυο Wi-Fi, βάζοντας απλώς την κάμερά σας μπροστά στο SSID του δικτύου και στον κωδικό πρόσβασης. Cool!

  Το Google Lens θα φτάσει πρώτα στον Google Assistant και στο Google Photos, αλλά θα υποστηρίζεται και από περισσότερα apps στο οικοσύστημα εφαρμογών της Google περνώντας ο καιρός.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.