Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.20 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
Η ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) θα βγει αργότερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Το keynote του Google I/O 2017 συνεχίζεται και μία από τις πρώτες συναρπαστικές ανακοινώσεις του αφορά το Google Lens.


  Όχι, δεν πρόκειται για κάτι που …σχετίζεται με τα Google Glass (αλήθεια τα θυμάστε;), αλλά με τις δυνατότητες …αναγνώρισης αντικειμένων -αρχικά από τα Assistant και Photos apps- που θα σας διευκολύνει σε πολλά σημεία.

  Με τη βοήθεια του Google Lens, θα μπορείτε να “στοχεύετε” ένα αντικείμενο με την κάμερα της συσκευής σας κι αυτή να σκανάρει αυτόματα το web για κάθε πληροφορία που σχετίζεται μαζί του.
  Για παράδειγμα, στοχεύοντας ένα λουλούδι, το Google Lens μπορεί να αναγνωρίσει τι ακριβώς είναι. Η, “φωτογραφίζοντας” ένα χώρο, μπορούν να εμφανιστούν σχετικά δεδομένα από τους Χάρτες Google γι’ αυτόν.
  Επιπλέον, αν "δείξετε" στο τηλέφωνό σας ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα, θα επιτρέψετε στο βοηθό της Google να το μεταφράσει άμεσα στη μητρική σας γλώσσα. Αλλά και θα μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα σε ένα δίκτυο Wi-Fi, βάζοντας απλώς την κάμερά σας μπροστά στο SSID του δικτύου και στον κωδικό πρόσβασης. Cool!

  Το Google Lens θα φτάσει πρώτα στον Google Assistant και στο Google Photos, αλλά θα υποστηρίζεται και από περισσότερα apps στο οικοσύστημα εφαρμογών της Google περνώντας ο καιρός.

Σχόλια 0

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σχόλια.