Διαφήμιση

Αποκλειστικά για τα VIP μέλη :

Όσοι από εσάς λάβατε σήμερα 18/9/2017 mail με Links για τις ROM, θα πρέπει να προχωρήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε flash των ROM που σας στείλαμε μέσα από το TWRP Recovery.
Έχουν γίνει σοβαρές αλλαγές στην δομή των ROM και στην εφαρμογή αναβάθμισης, και αν δεν προχωρήσετε στο Flash, ίσως έχετε πρόβλημα στην λήψη των ROM μέσα από τα OTA Updates της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει αφαίρεσε την γυάλινη πλάτη ενός Mi 6 και μετά από ένα απολαυστικό tear down video, μας έδειξε που οφείλεται η αντοχή του κινεζικού flagship στο νερό.


  Σύμφωνα με την επίσημη εταιρία, το Xiaomi Mi 6 είναι splash resistant, δηλαδή ανθεκτικό σε επαφή με το νερό, υγρασία κλπ.
  Δεν προσφέρει βέβαια IP68 πιστοποίηση, όμως σίγουρα έχει κάποια αντοχή όπως έχει αποδειχθεί. Πως όμως γίνεται αυτό;
  Ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει αφαίρεσε την γυάλινη πλάτη ενός Mi 6 και μετά από ένα απολαυστικό tear down video,
  μας έδειξε που οφείλεται η αντοχή του κινεζικού flagship στο νερό.

  Σύμφωνα με το βίντεο, το Mi 6 είναι κατά 90% αδιάβροχο, πράγμα που προσφέρει αρκετούς πόντους στην αξιοπιστία και αντοχή του.
  Έτσι οι περισσότερες υποδοχές του (όπως η SIM slot, το ηχείο, τα μικρόφωνα) προστατεύονται πλήρως από την επαφή με το νερό και μόνο η USB Type-C υποδοχή στο κάτω μέρος είναι ευάλωτη στην επαφή με αυτό.
  Σε γενικές γραμμές πάντως αποδεικνύεται οτι πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη συσκευή, εύκολη στην επισκευή χωρίς σημαντικές κακοτεχνίες,
  όπως επιβεβαιώνει και ο έμπειρος Youtuber.

  Απολαύστε το βίντεο:

Σχόλια 1