Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).

Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !

H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει αφαίρεσε την γυάλινη πλάτη ενός Mi 6 και μετά από ένα απολαυστικό tear down video, μας έδειξε που οφείλεται η αντοχή του κινεζικού flagship στο νερό.


  Σύμφωνα με την επίσημη εταιρία, το Xiaomi Mi 6 είναι splash resistant, δηλαδή ανθεκτικό σε επαφή με το νερό, υγρασία κλπ.
  Δεν προσφέρει βέβαια IP68 πιστοποίηση, όμως σίγουρα έχει κάποια αντοχή όπως έχει αποδειχθεί. Πως όμως γίνεται αυτό;
  Ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει αφαίρεσε την γυάλινη πλάτη ενός Mi 6 και μετά από ένα απολαυστικό tear down video,
  μας έδειξε που οφείλεται η αντοχή του κινεζικού flagship στο νερό.

  Σύμφωνα με το βίντεο, το Mi 6 είναι κατά 90% αδιάβροχο, πράγμα που προσφέρει αρκετούς πόντους στην αξιοπιστία και αντοχή του.
  Έτσι οι περισσότερες υποδοχές του (όπως η SIM slot, το ηχείο, τα μικρόφωνα) προστατεύονται πλήρως από την επαφή με το νερό και μόνο η USB Type-C υποδοχή στο κάτω μέρος είναι ευάλωτη στην επαφή με αυτό.
  Σε γενικές γραμμές πάντως αποδεικνύεται οτι πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη συσκευή, εύκολη στην επισκευή χωρίς σημαντικές κακοτεχνίες,
  όπως επιβεβαιώνει και ο έμπειρος Youtuber.

  Απολαύστε το βίντεο:

Σχόλια 1