Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.20 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
Η ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) θα βγει αργότερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει αφαίρεσε την γυάλινη πλάτη ενός Mi 6 και μετά από ένα απολαυστικό tear down video, μας έδειξε που οφείλεται η αντοχή του κινεζικού flagship στο νερό.


  Σύμφωνα με την επίσημη εταιρία, το Xiaomi Mi 6 είναι splash resistant, δηλαδή ανθεκτικό σε επαφή με το νερό, υγρασία κλπ.
  Δεν προσφέρει βέβαια IP68 πιστοποίηση, όμως σίγουρα έχει κάποια αντοχή όπως έχει αποδειχθεί. Πως όμως γίνεται αυτό;
  Ο γνωστός Youtuber JerryRigEverything, με την χαρακτηριστική άνεση που τον διακρίνει αφαίρεσε την γυάλινη πλάτη ενός Mi 6 και μετά από ένα απολαυστικό tear down video,
  μας έδειξε που οφείλεται η αντοχή του κινεζικού flagship στο νερό.

  Σύμφωνα με το βίντεο, το Mi 6 είναι κατά 90% αδιάβροχο, πράγμα που προσφέρει αρκετούς πόντους στην αξιοπιστία και αντοχή του.
  Έτσι οι περισσότερες υποδοχές του (όπως η SIM slot, το ηχείο, τα μικρόφωνα) προστατεύονται πλήρως από την επαφή με το νερό και μόνο η USB Type-C υποδοχή στο κάτω μέρος είναι ευάλωτη στην επαφή με αυτό.
  Σε γενικές γραμμές πάντως αποδεικνύεται οτι πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη συσκευή, εύκολη στην επισκευή χωρίς σημαντικές κακοτεχνίες,
  όπως επιβεβαιώνει και ο έμπειρος Youtuber.

  Απολαύστε το βίντεο:

Σχόλια 1