Διαφήμιση

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Είναι έτοιμες οι 20 νέες XTRV-9.9.3/6 ROM για την που σας έχoυν σταλθεί μέσω του VIP mail.

Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες MIUI 10 ROM.
Θα σας δώσουμε νέες MIUI 11 ROMs όταν έχουμε διαθέσιμο Source.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Φαίνεται ότι η Intel ετοιμάζει ανακατατάξεις στη σειρά προϊόντων της!


  Η Intel ενδέχεται να λανσάρει τους κορυφαίους επεξεργαστές Skylake-X υπό το brand name Core i9, κρατώντας το Core i7 για τα επόμενα high-end μοντέλα αρχιτεκτονικής Kaby Lake.
  Οι σχετικές φήμες προέρχονται από το forum του Anandtech και έτσι, προς το παρόν, δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν.
  Αναλυτικότερα, η εταιρεία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τέσσερα νέα ολοκληρωμένα Core i9 και δύο Core i7.

  Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για αυτά στον παρακάτω πίνακα:


  Αν κάτι προκαλεί εντύπωση στα παραπάνω, αυτό δεν είναι τόσο η εμπορική ονομασία "Core i9", αφού η Intel δεν αποκλείεται να την επέλεξε πράγματι, θέλοντας να διαχωρίσει τη mainstream από την enthusiast πλατφόρμα της.
  Άλλωστε, ακόμα και σήμερα, οι Core i7 για το chipset X99 έχουν αξιοσημείωτες διαφορές σε σχέση με τα "μικρότερα" μοντέλα που προωθούνται ως high-end καταναλωτικές λύσεις.
  Είναι όμως παράξενο το γεγονός ότι ο Core i7 7640Kφαίνεται να μην υποστηρίζει Hyper-Threading, γεγονός που πρακτικά τον κατατάσσει πιο κοντά στους Core i5.
  Άλλωστε, παλαιότερες διαρροές για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή τον παρουσίαζαν ως μοντέλο της σειράς Core i5, οπότε όλα είναι πιθανά.

  Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση τυπογραφικού λάθους στην σχετική αναφορά, δεν αποκλείεται η Intel να ετοιμάζεται για ανακατάταξη της σειράς προϊόντων της - και ενδεχομένως της τιμολογιακής πολιτικής της, με στόχο να ανταγωνιστεί αποδοτικότερα την AMD, που φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά τελευταία με τους Ryzen.

  Σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε ακριβώς τι πρόκειται να έρθει στο μέλλον, αφού η Intel αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης Computex 2017.
  Images
  • table-corei9_uqas.jpg

   39,2 kB, 653×342, viewed 43 times

Σχόλια 6

 • Νην στεναχωριέσαι και μην προβληματίζεσαι. Υπάρχουν τα margin να πέσουν λίγο οι τιμές, θα εκβιάσουμε και 3-4 μεγαλους κατασκευαστες και 5-6 μεταπωλητές και όλα καλά :thumbsup:
 • Σωστό αυτό :) Η μεγάλη μου περιέργεια στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι τι θα κάνει η intel στο θέμα των τιμών. H AMD, με τους Ryzen, την έβαλε σε βάσανα και τώρα θα δείξει πως σκέφτεται να τα αντιμετωπίσει ;)
 • Μάλλον θα έχει κάπου 15% τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Τόσο δινει πάντα η Intel, να πουλήσουμε κάτι και του χρόνου, ε; :P (Εγώ είμαι fan του anandtech..για πολλά χρόνια)
 • @Alex_MLT Μια από τα ίδια. Έχοντας έναν i7-6700HQ λέω να το πάω για όσο έχει ζωή το μηχάνημα. Εγκυκλοπαιδικά όμως, όταν κυκλοφορήσουν, θα ρίξω μια ματιά στο cpubench σε στυλ this vs that να δω πόση είναι η διαφορά.
 • i7 4790 έχω τα τελευταία 3 χρόνια και θα έχω για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ ακόμα.. :D