Διαφήμιση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών :

Έγινε νέα διανομή των XTRV-7.7.20 & ARΩMA ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
Η ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) θα βγει αργότερα....

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.

Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / Redmi Pro / Redmi Note 4 / Redmi Note 3G / Redmi Note 4G / Redmi Note Prime / Redmi Note 2 / Redmi Note 3 MTK / Redmi Note 3 Qualcomm αναστέλονται από την Xiaomi μέχρι και τον Αύγουστο.

Καλό Download...

 • Μετά από μία πραγματικά σκληρή μάχη, η κοινότητά μας κατάφερε αυτό που στατιστικά τουλάχιστον ήταν σχεδόν αδύνατον, να κερδίσει την 3η θέση στην κατάταξη.

  H ψηφοφορία ήταν δύσκολη και με συνεχείς ανατροπές, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχει κίνδυνος να χαθεί η τρίτη θέση από την Ινδονησία που ακολουθούσε με μερικές ψήφους διαφορά.

  Και δεν είναι μία απλή νίκη αφού είχαμε πραγματικά να παλέψουμε με γίγαντες όσον αφορά τον πληθυσμό των χωρών που λάμβαναν μέρος, αλλά και τον αριθμό των μελων που είχε η κάθε κοινότητα.

  Όμως με την βοήθεια των μελών μας, αλλά και φίλων της κοινότητάς μας, καταφέραμε να κάνουμε μία πραγματική στατιστική ανατροπή έστω και με 2 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο.


  Τα δώρα που κερδίσαμε, όταν με το καλό παραλάβουμε, θα μοιραστούν με κλήρωση σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, ανεξάρτητα αν είναι μέλη της κοινότητάς μας ή όχι, γιατί αυτή η μάχη ήταν συλλογική και πρέπει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαν συμμετοχή στην ψηφοφορία.


  Θα ζητήσουμε την λίστα συμμετοχών από την en.miui.com για την χώρα μας, ώστε να έχουμε όλα τα ονόματα διαθέσιμα.

  Και πάλι ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, και σας ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους σας και με υγεία...
  Πηγές

Σχόλια 43

 • μπραβο μας παιδια αντε καλη χρονια να εχουμε φετος και ακομε μεγαλυτερη αναπτυξη!!!!
 • Παράθεση από loko_g: “Απίστευτο!” και στην επόμενη , απο μας εξαρτάτε να κατακτήσει η Κοινότητά μας την πρώτη θέση
 • Απίστευτο!
 • Παράθεση από aleksgiab: “Εδώ μπορώ να αλλάξω όνομα;;; και να βάλω εκείνο που έχω εκεί;; γινεται;;; ;; καλέ μας admin;;; ςςς” θα αρχίσεις σαν αρχάριος εδώ και δεν θα καταλαβαίνουμε ποιος είσαι
 • Οκ... Τότε να μείνει ως έχει... Αλλά έχω ίδιο mail...