Διαφήμιση

>> ΠΡΟΣΟΧΗ !!! <<

Είναι έτοιμες οι νέες XTRV ROM (V9.10.17) για 19 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.
Τα ΟΤΑ για τα απλά μέλη θα γίνει ενεργό στις επόμενες 12-24 ώρες.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Μετά από μία πραγματικά σκληρή μάχη, η κοινότητά μας κατάφερε αυτό που στατιστικά τουλάχιστον ήταν σχεδόν αδύνατον, να κερδίσει την 3η θέση στην κατάταξη.

  H ψηφοφορία ήταν δύσκολη και με συνεχείς ανατροπές, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχει κίνδυνος να χαθεί η τρίτη θέση από την Ινδονησία που ακολουθούσε με μερικές ψήφους διαφορά.

  Και δεν είναι μία απλή νίκη αφού είχαμε πραγματικά να παλέψουμε με γίγαντες όσον αφορά τον πληθυσμό των χωρών που λάμβαναν μέρος, αλλά και τον αριθμό των μελων που είχε η κάθε κοινότητα.

  Όμως με την βοήθεια των μελών μας, αλλά και φίλων της κοινότητάς μας, καταφέραμε να κάνουμε μία πραγματική στατιστική ανατροπή έστω και με 2 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο.


  Τα δώρα που κερδίσαμε, όταν με το καλό παραλάβουμε, θα μοιραστούν με κλήρωση σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, ανεξάρτητα αν είναι μέλη της κοινότητάς μας ή όχι, γιατί αυτή η μάχη ήταν συλλογική και πρέπει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαν συμμετοχή στην ψηφοφορία.


  Θα ζητήσουμε την λίστα συμμετοχών από την en.miui.com για την χώρα μας, ώστε να έχουμε όλα τα ονόματα διαθέσιμα.

  Και πάλι ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, και σας ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους σας και με υγεία...

Σχόλια 43

 • μπραβο μας παιδια αντε καλη χρονια να εχουμε φετος και ακομε μεγαλυτερη αναπτυξη!!!!
 • Παράθεση από loko_g: “Απίστευτο!” και στην επόμενη , απο μας εξαρτάτε να κατακτήσει η Κοινότητά μας την πρώτη θέση
 • Απίστευτο!
 • Παράθεση από aleksgiab: “Εδώ μπορώ να αλλάξω όνομα;;; και να βάλω εκείνο που έχω εκεί;; γινεται;;; ;; καλέ μας admin;;; ςςς” θα αρχίσεις σαν αρχάριος εδώ και δεν θα καταλαβαίνουμε ποιος είσαι
 • Οκ... Τότε να μείνει ως έχει... Αλλά έχω ίδιο mail...