Διαφήμιση

Deep Flash Cable

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 20/05/2022) !!! <<

Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.5.18 ROM για 15 συσκευές. Οι υπόλοιπες ROM θα παραδοθούν σταδιακά.

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Τι είναι το Deep Flash Cable ?

  Είναι ένα καλώδιο με το οποίο μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό μας από κατάσταση 900Ε σε QDLoad 9008στις θύρες COM του υπολογιστή μας, ώστε να κάνουμε flash μία fastboot rom με το miflash.

  Κλικ για περισσότερες πληροφορίες
  Τι είναι το Deep Flash Cable ?

  Είναι ένα καλώδιο με το οποίο μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό μας από κατάσταση 900Ε σε QDLoad 9008 στις θύρες COM του υπολογιστή μας, ώστε να κάνουμε flash μία fastboot rom με το miflash.

  Το deep flash cable είναι ένα στάδιο πριν ανοίξουμε την συσκευή μας ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα test point που κάνουν την ίδια διεργασία, επαναφέρουν δηλαδή την συσκευή μας από 900Ε σε QDLoad 9008 στις θύρες COM του υπολογιστή μας.
  Η παραπάνω ενέργεια επιτυγχάνεται ενώνοντας (βραχυκυκλώνοντας στην ουσία) για περίπου 10 δευτερόλεπτα το πράσινο και το μαύρο καλώδιο που περιέχει μέσα το καλώδιο σύνδεσης USB 2-Micro usb με τον υπολογιστή.

  Deep Flash Cable μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα μόνοι μας, στο σπίτι μας. Χρειαζόμαστε απλά ένα καλώδιο φόρτισης USB 2-Micro USB και ένα κοφτάκι ώστε να απογυμνώσουμε τα καλώδια: πράσινο - μαύρο - άσπρο

  Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα ότι σε άλλες συσκευές για να μπει το κινητό σε edl mode χρειάζεται ο συνδυασμός των καλωδίων:
  1. Πράσινο - Μαύρο (Redmi Note 3 Pro/SE, Redmi 3, Redmi 3S)

  Ενώ σε άλλες πλέον χρειάζεται ο συνδυασμός
  2. Πράσινο - Άσπρο (Redmi Note 4, Mi5s)

  Οπότε καλό είναι έχουμε έτοιμα και τα 3 χρώματα και για τους δύο συνδυασμούς, τα βήματα είναι τα ίδια για να μπει σε edl mode.
  Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως γίνεται η δημιουργία Deep Flash Cable
  Και σε αυτό το βίντεο μπορείτε δείτε πως λειτουργεί το Deep Flash Cable

  13.647 φορές διαβάστηκε

Σχόλια 3

 • moumdim -

  Thanks

 • John Athinaios -

  Παιδιά μαζί με την βοήθεια του @Nasdriver σινδεσει πράσινο και άσπρο καλώδιο μαζί με power button και ο υπολογιστής μου το αναγνωρίζει ως άγνωστη συσκευή μετά συνδέω πράσινο και μαύρο καλώδιο αφού έχω σταθεροποίηση την άγνωστη συσκευή στην διαχείριση συσκευών με συνδιασμό κουμπιών και με χάνει ο υπολογιστής πως θα το κάνω να με βλέπει ως 9008 ρομ

 • hajis -

  θα συνδέσω το πράσινο με το μαύρο και το αντίθετο σώστά;
  Επίσης αυτό θα το συνδέσω για 8 δευτερόλεπτα και μετά θα βάλω κανονικό καλώδιο ή δεν παίζει ρόλο θα συνεχίσω κανονικά