Διαφήμιση

zipalign

XTRV-7.9.21 & ARΩΜΑ ROM :

Έχουν παραδοθεί οι νέες ROM, και σας έχουμε στείλει και links σε VIP mail.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σας έρθει ειδοποίηση για ΟΤΑ Update στην συσκευή σας, προχωρήστε σε Download & Flash της νέας ROM από το VIP mail.
Έχουν γίνει αλλαγές και βελτιώσεις σε αρκετές συσκευές στον Updater, και σε μερικές συσκευές που είχαν προβλήματα με τα ΟΤΑ, θα χρειαστεί Flash της ROM που σας στείλαμε στο mail. KAI ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα VIP μέλη να κάνουν Flash ΜΟΝΟ τις ROM που στέλνουμε σε mail, και ΟΧΙ αυτές που αναρτούμε στο φόρουμ, γιατί θα χάσετε τα ΟΤΑ.

Οι ROM για τα Mi-5C / RedMi Note 3 SE (Kate) / Mi-Mix 2 / RedMi 1s / Hongmi / RedMi Note 3G / RedMi Note 4G / Mi-4i / RedMi 2 TD/FDD θα γίνουν διαθέσιμες σταδιακά από αύριο μόλις έχουμε τα Source.

Οι ROM για τα RedMi PRO (Omega) & RedMi Note 4 (Nikel) δεν είναι ακόμη διαθέσιμες καθώς υπάρχει πρόβλημα με τις SD Cards.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Τι είναι το zipalign. Πως βοηθάει το λειτουργικό.
    Το Zipalign είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει στην βελτιστοποίηση των εφαρμογών Android.
    Τοποθετεί όλα τα ασυμπίεστα δεδομένα μέσα σε ένα .apk, ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα από το λειτουργικό.
    Κάτι τέτοιο επιτρέπει το λειτουργικό σύστημα Android να αλληλεπιδράσει με την εφαρμογή πιο αποτελεσματικά, και ως εκ τούτου έχει τη δυνατότητα να κάνει την εφαρμογή αλλα και ολόκληρο το σύστημα να είναι πιο γρήγορο. Ο χρόνος εκτέλεσης ελαχιστοποιείται για zipaligned εφαρμογές, με αποτέλεσμα να είναι μικρότερη η κατανάλωσης μνήμης RAM κατά την εκτέλεση του APK.

    969 φορές διαβάστηκε