Διαφήμιση

UNLOCK BOOTLOADER

Forwared from „ξεκλείδωμα bootloader“

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Γιατί πρέπει να κάνω unlock bootloader ?

  Άσχετα από ποια ρομ θέλετε να χρησιμοποιείτε στην συσκευή σας το unlock bootloader θα πρέπει να γίνετε.
  Με unlocked bootloader έχετε πρόσβαση σε fastboot mode και recovery mode και την δυνατότητα να εκτελείτε εργασίες συντήρησης και επαναφοράς της συσκευής σας.

  Κλικ για περισσότερες πληροφορίες.
  Γιατί πρέπει να κάνω unlock bootloader ?

  Άσχετα από ποια ρομ θέλετε να χρησιμοποιείτε στην συσκευή σας το unlock bootloader θα πρέπει να γίνετε.
  Με unlocked bootloader έχετε πρόσβαση σε fastboot mode και recovery mode και την δυνατότητα να εκτελείτε εργασίες συντήρησης και επαναφοράς της συσκευής σας.
  Επιπρόσθετα θα μπορείτε να εγκαταστήσετε στην συσκευή σας εφαρμογές που δίνουν ή χρειάζονται δικαιώματα root.

  Καλό θα είναι να αποφεύγεται τους unofficial τρόπους ξεκλειδώματος του bootloader που οδηγούν πολλές φορές σε hard brick τις συσκευές και να ακολουθείτε τον official τρόπο μέσω της εταιρείας.

  Ξεκλείδωμα bootloader μπορεί να γίνει πλέον, με όλες τις official rom

  Σχετικούς οδηγούς θα βρείτε εδώ:

  Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος

  16.904 φορές διαβάστηκε

Σχόλια 4

 • Tolis Zar -

  Καλησπέρα! Θέλω να κάνω unlock την συσκευή μου (redmi note 6 pro) για να βαλω gcam, πηγαίνω στις ρυθμίσεις για προγραμμστιστες και μου λεει προσθήκη λογαριασμού και συσκευής πατάω περιμένω 2 δευτερόλεπτα και μου βγάζει αποτυχία και σφάλμα 412 κάτι τέτοιο μπορώ να το κανω κάπως αλλιώς ενώ έχω ήδη λογαριασμό, επισης υπάρχουν κίνδυνοι και αν ναι υπάρχει επιστροφή; ευχαριστώ εκ των προτέρων

 • sirris76 -

  Προσφατα παρέλαβα απο gearbest.com το Xiaomi Redmi 4A. Η συσκευή έχει την global version MIUI 8. Το πρόβλημα που έχω είναι πως όταν προσπάθησα να αντιγράψω τις επαφές στην sim card (COSMOTE) μου έλεγε πως sim card locked. Εστειλα αιτημα στην ΧΙΑΟΜΙ για να ξεκλειδώσει το κινητό ώστε να βάλω Ελληνική Rom. Πιστεύετε πως θα διορθωθει το πρόβλημα με την κάρτα ή να μην μπω στην διαδικασία αλλαγής ROM? Ευχαριστώ.

 • +GreKonLad+ -

  Αν τελικά αδειοδοτηθώ για Unlock Bootloader από τη Mi επίσημα,μέσω των προαναφερόμενων Διαδικασιών,αυτό συνεπάγεται αυτόματα και κάποια αλλοίωση στην Ισχύ & Εγκυρότητα της Εγγύσης μου(από InfoQuest εν προκειμένω),και σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι είχα ελαττωματικό Hardware εξαρχής,βρεθώ εκτεθειμένος/ακάλυπτος σε ότι αφορά την Επισκευή/Αντικατάσταση της Συσκευής μου;

  • NasDriver -

   Δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι τέτοιο...αλλά καλύτερα να το συζητήσουμε απευθείας στον οδηγό που υπάρχει πιο πάνω :)