Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mi Unlock Status

Διανομή των πρώτων MIUI 9 Stable ROM :

Έχουν παραδοθεί όλες οι νέες Miui 9 Stable ROM, και σας έχουμε στείλει και links σε VIP mail.
Οι πρώτες Stable ROM σε MIUI 9 δεν έχουν ακόμη ενεργοποιημένα τα ΟΤΑ Updates για τους VIP, αλλά αυτό θα γίνει σύντομα μαζί με τις νέες ARΩMA Stable ROM που ετοιμάζονται.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • To Mi Unlock Status ή Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi είναι μια λειτουργία στο περιβάλλον χρήσης MIUI της Xiaomi, που επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει τον Mi Λογαριασμό του με τη συσκευή, ώστε σε συνδυασμό με το OEM Unlocking, να ξεκλειδώσει επίσημα τον bootloader.

  Κλικ για περισσότερες πληροφορίες.
  To Mi Unlock Status ή Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi είναι μια λειτουργία στο περιβάλλον χρήσης MIUI της Xiaomi, που επιτρέπει στο χρήστη να συνδέσει τον Mi Λογαριασμό του με τη συσκευή, ώστε σε συνδυασμό με το OEM Unlocking, να ξεκλειδώσει επίσημα τον bootloader.

  Για να βρούμε τη ρύθμιση αυτή θα πρέπει να έχουμε ήδη ενεργοποιήσει τις επιλογές για προγραμματιστές και να ακολουθήσουμε την εξής διαδρομή στο κινητό:

  Ρυθμίσεις (Settings) => Πρόσθετες Ρυθμίσεις (Additional Settings) => Επιλ. για προγραμματιστές (Developer Options) => Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi (Mi Unlock Status)

  697 φορές διαβάστηκε