Διαφήμιση

OEM Unlock

Forwared from „OEM Unlocking“

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • To OEM Unlock ή OEM Unlocking, είναι μια ρύθμιση προστασίας η οποία υπάρχει στο Android από την έκδοση 5.0 (Lollipop) και μετά, και αποτελεί συνήθως ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνουν οι χρήστες ώστε να ξεκλειδώσουν επίσημα τον bootloader του τηλεφώνου τους.

  Κλικ για περισσότερες πληροφορίες.
  To OEM Unlock ή OEM Unlocking, είναι μια ρύθμιση προστασίας η οποία υπάρχει στο Android από την έκδοση 5.0 (Lollipop) και μετά, και αποτελεί συνήθως ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνουν οι χρήστες ώστε να ξεκλειδώσουν επίσημα τον bootloader του τηλεφώνου τους.

  Η Google ενσωμάτωσε την παραπάνω επιλογή προστασίας στα κινητά με λειτουργικό Android από την έκδοση 5.0 (Lollipop) και μετά. Η επιλογή αυτή αποτρέπει κάποιον από το να ξεκλειδώσει τον bootloader της συσκευής Android. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι να υπάρχει μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που η συσκευή κλαπεί.

  Αν ο bootloader της συσκευής ξεκλειδώνει, τότε το μόνο που έχει να κάνει ο επίδοξος κλέφτης ώστε να ξεκλειδώσει τον bootloader είναι να εκτελέσει κάποιες ADB εντολές και στη συνέχεια να «φλασάρει» μια προσαρμοσμένη recovery, ώστε να κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό επιτρέπει τον κλέφτη να μπορεί να πουλήσει την κλεμμένη συσκευή, δεδομένου ότι θα είναι λειτουργική.

  Με την προστασία OEM Unlock στα κινητά τηλέφωνα τώρα, ο κλέφτης δεν θα είναι σε θέση να πράξει τα παραπάνω αν δεν διαθέτει τον κωδικό / μοτίβο / κωδικό pin σας.

  Ενεργοποίηση ΟΕΜ Unlock:
  Ενεργοποιούμε τις επιλογές για προγραμματιστές και, στη συνέχεια, πηγαίνουμε διαδοχικά Ρυθμίσεις (Settings) ---> Πρόσθετες ρυθμίσεις (Additional Settings)---> Ενεργοποίηση OEM Unlocking (Ξεκλείδωμα ΟΕΜ)
  Στις συσκευές Xiaomi θα πρέπει να συνδεθεί ο λογαριασμός Mi με το OEM Unlocking για να πραγματοποιηθεί το ξεκλείδωμα.

  9.385 φορές διαβάστηκε

Σχόλια 1

 • moumdim -

  Thanks