εχω κατεβασει τη σωστη ρομ....recovery
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.1.20) για 21 συσκευές
Έγινε γενικό FIX στον Updater για όλες τις συσκευές, από την επόμενη έκδοση θα μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά τα ΟΤΑ μέσα από την εφαρμογή.
Αύριο θα βγάλουμε και αρκετές XTRV Stable ROMs
-
-
Το θέμα όμως εδώ αφορά εγκατάσταση (καθαρή) της fastboot rom και όχι της recovery rom. Ξέρεις την διαφορά τους;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn
την παραπανω ρομ εχω κατεβασει....για να περασω πρωτα αυτη κ μετα πανω σε αυτη τη ελληνικη.... -
Λοιπόν...........επειδή σε πιάνω πολύ αδιάβαστο και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει πάνω από 130€ γιατί με αυτή τη ROM το τηλέφωνό σου βλέπω να το πετάς μιας και δεν είναι για το REDMI Note 3G αλλά για το Redmi Note 2 που σε ενημερώνω ότι είναι εντελώς άλλο τηλέφωνο......άκου........
Θα πας στον παρακάτω οδηγό και θα τον ακολουθήσεις κατά γράμμα και οξεία. Θα κατεβάσεις από τα 2 λινκ που έχει την fastboot rom για το κινητό σου (Redmi Note 3G) και το εργαλείο για το φλασάρισμα με τους οδηγους
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
Πριν εγκαταστήσεις του οδηγούς θα κάνεις επανεκκίνηση το pc σου με τα windows 10 σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό
Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
Καλή επιτυχίαΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ευχαριστω πολυ...ξεκιναω
-
GALLINO συγκεντρώσου κάνεις παιδικά λάθη που κοστίζουν αρκετά ευρουλάκια.
Όταν διαβάζουμε έναν οδηγό βλέπουμε για πoια συσκευή αφορά.
Ευτυχώς για σένα που πρόσεξε τις αναρτήσεις σου o moderator GR_Macedon.
Καλή επιτυχία και από εμένα, εύχομαι να σου παν όλα καλά !!Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Πάντα κατεβάζουμε την ρομ για την συγκεκριμένη συσκευή, αλλιώς διατρέχουμε κύνδινο να μπρικάρουμε την συσκευή μας. Πέρα από την ταλαιπωρία για εμάς ταλαιπωρούμε και άλλους, το λέω ειδικά για τους νέους, που είναι κρίμα που ακόμα δεν έχουν πάρει ένα νέο κινητό να καταλήξουν να το μπρικάρουν από ένα λάθος κατέβασμα μιας λάθος ρομ. Και αναφέρομαι στους νέους όχι υποτιμητικά αλλά από την σκοπιά ότι ίσως δεν έχουν εξοικειωθεί με έννοιες και λειτουργίες όπως twrp κ. τ. λ.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσατε να δίνετε και το MD5 των αρχείων ώστε να ξέρουμε αν κατέβηκαν σωστά..
Τουλάχιστον στην τελευταία stable απο τον οδηγό και την τελευταια Αγγλοκινεζικη, δεν υπαρχει.. Απο βδομαδα περιμενω το 16άρι και ετοιμαζομαι σιγα σιγα..
Dropbox - Stable.jpg
Παιδιά θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό, άν μπορούσε κάποιος να το κοιτάξει αυτό το θέμα.. -
Παιδιά θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό, άν μπορούσε κάποιος να το κοιτάξει αυτό το θέμα..
- Τα md5 στους VIP έρχονται στο mail τους. Αν και αν κανεις το αρχείο zip ένα test από το winrar θα σου δείξει αν κουβαλάει σφάλματα.
- Η τελευταία stable είναι η 7.1.3.0 και είναι ελληνική. Αγγλοκινέζικη είναι η fastboot ROM που θα χρειαστείς για την πρώτη σου καθαρή εγκατάσταση σε περίπτωση μη κλειδωμένου recovery.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Τα md5 στους VIP έρχονται στο mail τους. Αν και αν κανεις το αρχείο zip ένα test από το winrar θα σου δείξει αν κουβαλάει σφάλματα.
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Παιδιά θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό, άν μπορούσε κάποιος να το κοιτάξει αυτό το θέμα..
- Τα md5 στους VIP έρχονται στο mail τους. Αν και αν κανεις το αρχείο zip ένα test από το winrar θα σου δείξει αν κουβαλάει σφάλματα.
- Η τελευταία stable είναι η 7.1.3.0 και είναι ελληνική. Αγγλοκινέζικη είναι η fastboot ROM που θα χρειαστείς για την πρώτη σου καθαρή εγκατάσταση σε περίπτωση μη κλειδωμένου recovery.
"μη κλειδωμένου recovery"? Δηλαδη? Εγω φανταστηκα ότι μόλις έρθει θα φλασαρω την επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom και μετα την Ελληνικη rom, οπως λέει και ο οδηγός.. μάλλον κατι μου διαφεύγει..
Αυτο που λες ισχύει αλλά μονο στις DEV.. Στις stable όχι.. - Τα md5 στους VIP έρχονται στο mail τους. Αν και αν κανεις το αρχείο zip ένα test από το winrar θα σου δείξει αν κουβαλάει σφάλματα.
-
Η επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom έχει καταληξη .tgz και δεν μπορει να το ελέγξει..
μη κλειδωμένου recovery"? Δηλαδη? Εγω φανταστηκα ότι μόλις έρθει θα φλασαρω την επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom και μετα την Ελληνικη rom, οπως λέει και ο οδηγός.. μάλλον κατι μου διαφεύγει..
Συνιθίζεται να λέμε flash την διαδικασία να βάζουμε ROM μεσω recovery.
Η διαδικασία που βάζουμε ROM απο τον υπολογιστή με προγράμματα spflash tools ή mi-flash τις λέμε fastboot.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες