Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

  • RedMi Note 2

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 24/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.23 για 18 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο/H Sherlock_7 έγραψε:

   Μια ερώτηση, το TWRP recovery μπαίνει μαζί με την ΡΟΜ; Τι είναι το το TWRP recovery; :grin:
   Πρέπει να είχα στο παλιό κινητό αλλά δεν ήξερα τι είναι και τι κάνει.


   Ναι, το TWRP μπαίνει αυτόματα με το flash(=εγκατάσταση) της ελληνικής rom.

   H Recovery είναι μια κονσόλα η οποία είναι εγκατεστημένη και στο αντίστοιχο partition της συσκευής μας. Σκοπός της ύπαρξής της είναι:
   • Να μπαίνουμε σε αυτήν όταν το λειτουργικό μας έχει κρασάρει (για αυτό και την ανοίγουμε με συνδυασμό πλήκτρων, όταν είναι κλειστή η συσκευή) και να διορθώνουμε τα λάθη που προκάλεσαν την πτώση του συστήματος.
   • Να εγκαθιστούμε αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος.
   • Να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απαλοιφή δεδομένων.
   • το αυτόματο backup & restore της ROM που έχουμε εγκατεστημένη
   • η διαγραφή δεδομένων (wipe) σε τμήματα, αλλά και συνολικά
   • η δυνατότητα εγκατάστασης πακέτων αναβάθμισης για τη ROM μας, τα οποία δεν έχουν "υπογραφεί" με σωστό τρόπο.
   • και η δυνατότητα να κάνουμε mount σε διάφορα partition της συσκευής μας (συμπεριλαμβανομένης και της sd κάρτας) για να εισάγουμε και εξάγουμε αρχεία.
   Η συσκευή σου έρχεται με την "Mi Recovery" η οποία κάνει τα ίδια πράγματα, αλλά είναι σαφώς φτωχότερη σε επιλογές, οπότε χρησιμοποιούμε συνήθως είτε την TWRP recovery στις περισσότερες συσκευές ή την ClockworkMod.

   Πάρε και μια γεύση απο την TWRP:

   Images
   • 20_06_50,74lower.png

    48,07 kB, 450×800, viewed 218 times
   • 20_09_52,67upper.png

    61,05 kB, 450×800, viewed 246 times
  • Επανέρχομαι, με τις πρώτες δύο φωτογραφίες από το κινητό. Εμένα, μιας και δεν είμαι κανένας μανιακός με τη φωτογραφία, με ικανοποιούν απόλυτα!

   Απογευματινή, με HDR ενεργό.


   Βραδινή με HDR ενεργό και χωρίς φλάς.


   Όλες οι ρυθμίσεις στο αυτόματο.
   Editor In Chief @ techingreek.com
  • Ο/H alkis_7 έγραψε:

   Το διάβασα, αλλά δεν λέει κάτι σχετικό με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Όλα όσα αναφέρονται στον οδηγό, είναι γνωστά.
   Μιλάω γι' αυτές τις 3 πρώτες φορτίσεις της συσκευής. ;)


   Μύθος Νο1: "....Οι μπαταρίες Ιόντων Λιθίου δεν χρειάζονται αρχική φόρτιση, ούτε πολύωρη, ούτε ολιγόωρη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα την βγάλεις από την κούτα. Όλες οι μπαταρίες Ι.Λ. έρχονται από το εργοστάσιο με κάποιο ποσοστό φόρτισης. Χρησιμοποιείς λοιπόν όση αρχική φόρτιση έχεις και μετά ξεκινάς κανονικά τις φορτίσεις, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση...."
  • Διαφήμιση
  • Ο/H aleksgiab έγραψε:

   @GR_Macedon multi ή gtv να βάλουμε;;ς


   Εγώ μόνο GTV. Για σένα δεν ξέρω. ;)

   Ο/H tsarbo έγραψε:

   Ευχαριστώ και τους 2 για την απάντηση
   Ήθελα το κίτρινο και είναι το μόνο που το έχει έστω σε προπαραγγελία (21/9). Ελπίζω να μην αργήσει πάρα πολύ... (Πλήρωσα παραπάνω και για αποστολή με EMS που απ'οτι μου έχουν πει είναι αρκετά πιο γρηγορη από το απλό. Έχει κανεις εμπειρία πόσο περίπου κάνει? Εμένα μου είπαν γύρω στις 10 μέρες...)
   Και κάτι τελευταίο έχει κάνει κανεις ακύρωση παραγγελίας από geekbuying? Σου επιστρέφουν τα λεφτά στο paypal γρήγορα? Σκέφτομαι αν φέρει το vickmall το κίτρινο, να ακυρώσω από geek και να παραγγείλω από vickmall


   Φίλε μου καλό θα ήταν να μελετούσες λίγο το θέμα με τις κριτικές για τα κινεζομάγαζα. Θα έβλεπες ότι αυτή τη στιγμή τα minideal και vickmall εκτός του ότι είναι από τα πιο αξιόπιστα, σου στέλνουν το κινητό μέσα σε 10-11 μέρες (κάποιος το πήρε σε 6 και με απλό δωρεάν ταχυδρομείο.
   Τώρα τι σε οδήγησε να αποφασίσεις αγορά από το Geek δεν ξέρω. Δεν έχω κάτι με το μαγαζί αλλά μπορεί ακόμα και με EMS να σου κάνει 20-30 μέρες και είναι κρίμα τα επιλέον χρήματα που έδωσες για γρηγορότερη παραλαβή.
   Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
   ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Πάρτε κι άλλες φωτογραφίες. Φυσικά στο αυτόματο, με τις βραδυνές χωρίς φλας.

   Οι παρακάτω είναι όλες με HDR:

   11vtv9z.jpg
   28bbu35.jpg
   2aig77d.jpg

   Οι παρακάτω είναι χωρίς το HDR:

   33w8n08.jpg
   2vl4ope.jpg
   350pau8.jpg

   Όσων αφορά την οθόνη. Ο φίλος που ήμασταν μαζί στην καφετέρια έχει το Galaxy S5. Βάζοντας τις συσκευές δίπλα-δίπλα, παρατήρησα ότι το S5 έχει αρκετά πιο φωτεινή οθόνη. Οχι ότι του Note 2 είναι χαμηλή, απλά νομίζω του S5 παραείναι φωτεινή στο τέρμα της. Όσον αφορά τα χρώματα, εδώ νικάει κατά τη γνώμη μου το Note. Μου φάνηκαν πιο αληθινά, πιο πραγματικά. Του S5 μου φαίνονταν πιο ξεθωριασμένα.
   Ποιοτικά, η οθόνη του Note 2 είναι η καλύτερη που έχω πιάσει στα χέρια μου. Κατά τη γνώμη μου ανώτερη του S5, ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα στη σύγκριση των δύο συσκευών.
   Ελπίζω να σας κάλυψα. Για ό,τι άλλο θέλετε εδώ είμαι! :)
   Editor In Chief @ techingreek.com

   Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην alkis_7 ().

  • Ο/H gritz έγραψε:

   Να κάνω και εγώ κάτι ερωτήσεις μας που το παρέλαβα σήμερα.

   1. Έβαλα τον launcher της Google αλλά μου λέει ότι πρέπει να βγάλω τις προεπιλογες του mihome και απ ότι βλέπω η εφαρμογή δεν έχει κάτι σαν προεπιλογή
   2. Έχω εγκαταστήσει το greenify και πρέπει στην προσβάσιμοτητα να το κάνω enable συνέχεια γιατί το απενεργοποιει μόνο του.
   3. Εγκατέστησα το titanium backup αλλά με ενημερώνει ότι το binary θέλει update. Ποιο πρόγραμμα συνιστάτε;
   4. Υπάρχει κάποιος οδηγός για την εφαρμογή του remote controller; δεν κατάφερα να προσθέσω χειριστήριο και ας είχα επιλέξει σωστή συσκευή και μάρκα

   Φοράω την stable που την κατέβασα από εδώ και την πέρασα χωρίς πρόβλημα

   Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


   Φίλε μου ενώ βρίσκεσαι σε μια σελίδα που είναι οδηγός για το Redmi Note 2 υποψιάζομαι ότι δεν τον έχει ακολουθήσει και κάνεις δικά σου "κολπα" ξεκινώντας από αυτό που λες ότι έβαλες την stable rom από εδώ μέσα. H μόνη stable από ότι ξέρω είναι η καθαρά κινέζικη και ναι μεν υπάρχει στο τμήμα με τα download αλλά δεν είναι δική μας. Με αποτέλεσμα να παιδεύεσαι τζάμπα.
   Στην αρχική σελίδα υπάρχει λινκ για την Ελληνική rom και οδηγός εγκατάστασης της, η οποία εκτός από ελληνική έχει ότι χρειάζεται μια συσκευή στην Ελλάδα.
   Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
   ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gritz έγραψε:

   πως κάνουμε update το su binary; με ποιο πρόγραμμα; Το super su που το έβαλα μόνο και μόνο γ αυτό έβγαλε σφάλμα


   Ο καλυτερος τρόπος είναι φλασάρισμα απο το recovery. Αλήθεια σε τι χρειάζεσαι το su? Αφου υπάρχει ήδη στην miui root manager!!!
  • Ο/H Ioantsou έγραψε:

   Καλησπέρα. Είμαι νέος χρήστης Xiaomi. Παρελαβα εχθες το redmi note 2 prime. Εβαλα την τελευταια εκδοση 5,9,11. Παρατηρω πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταρίας χωρίς να κάνω χρήση. Ειδικά η οθόνη απο όσο λέει το battery usage του κινητου , μου δείχνει 71% ..!! Σε 25 λεπτα με κλειστο wifi, ανοιχτα δεδομένα, καμια εφαρμογη να λειτουργει, η οθόνη άνοιξε μόνο για να στέιλω και να λαβω 2 μυνηματα στο vider, η μπαταρια κατεβηκε 5%. Ειναι κάνα θέμα του software.? Μου φαίνεται υπερβολική κατανάλωση. Ειχα το galaxy S3 πριν και δεν κατέβαινε η μπαταρία τοσο με χρήση, οχι σε αναμονη. Ευχαριστω.


   Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φλασάρεις την ελληνική rom. Οι rom με τις οποίες έρχονται οι συσκευές από την Κίνα είναι αμφιβόλου ποιότητας με αποτέλεσμα να δημιουργούν πολλά και διάφορα προβλήματα μέχρι και brickαρίσματα
  • Ο/H bandit έγραψε:

   Υπάρχει κάποιο topik που να εξηγεί τις διαφορές μεταξύ stable και developer roms
   Προσπαθώ να είμαι έτοιμος με την άφιξη του νοτε


   Η κυριότερη διαφορά τους είναι ότι με μια developer θα έχεις ότι τελευταίο (σε δυνατότητες) με κόστος κάποια προβληματάκια και ίσως αστάθεια (μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κλπ)
   Αν δεν θέλεις να φλασάρεις συνέχεια την εβδομαδιαία που διορθώνει ότι βρίσκεται από άποψη bugs τότε πας σε μια stable. Οι καινούργιες δυνατότητες καθυστερούν λίγο (2-3 μήνες) αλλά τελικά πάντα ενσωματώνονται στις stable. Εκτός από εκείνα τα χαρακτηριστικά που περισσότερο δημιουργούν προβλήματα παρά προσφέρουν λειτουργικότητα. Γι' αυτά θα μαθαίνεις από τα ποστ άλλων χρηστών (που ίσως να έχουν προβλήματα) αλλά σε σένα μπορεί να μην δημιουργήσουν ποτέ θέμα!!
  • Stable για το redmi note 2 δεν υπάρχει ακόμα από ότι βλέπω έτσι?
   Γιατί το πρώτο που θα έρθει θα το πάρει η γυναίκα το οποίο θα πρέπει να είναι και βράχος σταθερότητες για να μην έχουμε κρεβατομουρμούρες X( --> ;(
  • Διαφήμιση
  • Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να κλειδωνω-ξεκλειδωνω το τηλεφωνο με διπλο tap στην οθονη?Γιατι ειναι αρκετα βολικο και δεν χαλαει και το κουμπι.Εχει μερικα apps αλλα εχουν μπαγκιες.