Διαφήμιση

Το HTC One X δεν θα λάβει Android 5.0 Key Lime Pie

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το HTC One X δεν θα λάβει Android 5.0 Key Lime Pie

   Μία είδηση σχετικά με το HTC One X έρχονται από "πληροφοριοδότη" που και στο παρελθόν είχε δώσει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με αναβαθμίσεις της HTC.   Η (κάποτε) ναυαρχίδα της HTC δεν θα δεχτεί αναβάθμιση σε Android 5.0 Key Lime Pie το οποίο είναι ταυτόχρονα καλό αλλά και κακό.


   Από την μία είναι θετικό ότι το One X θα δεχτεί Update και σε 4.2 Jelly Bean, η οποία θα είναι η δεύτερη αναβάθμιση που δέχεται η συγκεκριμένη συσκευή.   Παρ' όλα αυτά το Galaxy S3 το οποίο κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο με το One X, θα δεχτεί και Update σε Android 5.0 Key Lime Pie, το οποίο μας δείχνει ένα πράγμα:

   Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Καλώς η κακώς η Samsung έφταξε καλό όνομα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις στο Android, το οποίο καλό όνομα συνεχίζει να διατηρεί.   Η HTC αν και φαίνεται να αρχίζει να προσπαθεί περισσότερο στα updates απ ότι έκανε στο παρελθόν, έχει αρκετό δρόμο ακόμα για να γίνει no1.

   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)