Διαφήμιση

προβλημα σε Note

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο/H caeser έγραψε:   Αυτό που ρώτησες στο απάντησε σωστά ο GR_Macedon, ωστόσο επειδή ξαναρώτησες για "άλλο..." είπα μπας και... αλλά ΔΕΝ...! :)


   Αυτό που είπε ο GR_Macedon είναι το σωστό , και όπως είπα το είχα ήδη ελέγξει αλλά δεν δούλευε . Το "άλλο" , ατυχής έκφραση , πήγαινε στο αν υπάρχει άλλος τρόπος .
   Στα άλλα Xiaomi ανταποκρίνεται το ρυθμίσεις / ασφάλεια & απόρρητο / ασφάλεια οθόνης ? Στο 99% thinking δουλεύει ? , ή είναι bug στο Note ?
  • Λοιπόν κάτσε να ανακεφαλαιώσουμε:

   1) Στο Ρυθμίσεις-->Οθόνη-->Σβήσιμο Οθόνης
   ρυθμίζουμε το χρόνο που θα σβήσει η οθόνη (και ΟΧΙ η οθόνη κλειδώματος)

   2) Στο Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο-->Ασφάλεια Οθόνης-->Αυτόματο κλείδωμα,
   ρυθμίζει κάποιος το χρόνο που θα ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ η οθόνη αυτόματα, ΑΦΟΥ σβήσει πρώτα. Συγκεκριμένα η επιλογή λέει, "1 λεπτό (ή όσο χρόνο θέλεις) μετά τον ύπνο". Άρα, αφού σβήσει η οθόνη και μπει σε "υπνο" θα κλειδώσει σε όσο χρόνο την ρυθμίσει ο χρήστης.

   Δηλαδή αφήνεις το τηλέφωνο ανοικτό... η οθόνη θα ΣΒΗΣΕΙ με τη ρύθμιση Νο1 και αφου σβήσει, μετά θα ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ με τη ρύθμιση Νο2.
   Τώρα εάν "ξυπνήσεις" το τηλέφωνο απο το power button και μπεις στη οθόνη κλειδώματος, αλλά δεν το ξεκλειδώσεις και το αφήσεις έτσι, κλείνει στο δικό σου στα 5 δευτερόλετπα και ΑΥΤΟ το χρόνο είναι που θέλεις να αλλάξεις, σωστά?

   Εάν είναι σωστό αυτό που λέω, δεν ξέρω εάν αλλάζει αυτός ο χρόνος... Πάντως στον ίδιο χρόνο είναι και οι δύο συσκευές. Και το 1s και το Note. (εκεί γύρω στα 10 δεύτερα είναι σε μένα)
   Θα το ξαναψάξω αργότερα και εάν βρω κάτι νέο θα επανέλθω...
  • Ο/H caeser έγραψε:


   Τώρα εάν "ξυπνήσεις" το τηλέφωνο απο το power button και μπεις στη οθόνη κλειδώματος, αλλά δεν το ξεκλειδώσεις και το αφήσεις έτσι, κλείνει στο δικό σου στα 5 δευτερόλετπα και ΑΥΤΟ το χρόνο είναι που θέλεις να αλλάξεις, σωστά?.

   Σωστά , αυτό ήταν το ζητούμενο απ' την αρχή . Το έχω ψευτοψάξει κι' εγώ το θέμα αλλά δεν κατάφερα τίποτα προς το παρόν .
  • Διαφήμιση