Διαφήμιση

Φτιάξτε το δικό σας NAS με το PC-Q26 της Lian-Li

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

  >>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

  Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

  Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Φτιάξτε το δικό σας NAS με το PC-Q26 της Lian-Li

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/ftiakste-to-diko-sas-nas-me-to-140326.html']
   Lian Li LogoΗ Lian-Li ανακοίνωσε ένα νέο mini tower κουτί, το PC-Q26, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να φτιάξουν το δικό τους NAS ή γενικότερα ένα σύστημα το οποίο να μπορεί να στεγάσει πληθώρα αποθηκευτικών μέσων και ταυτόχρονα να μην έχει μεγάλο όγκο. Το PC-Q26 διαθέτει συνολικά για αυτό το σκοπό δέκα θέσεις για 3,5'' δίσκους και άλλη μία για έναν δίσκο 2,5''. Μαζί με το κουτί δίδεται και μια πλακέτα για μετατροπή δύο εκ των δέκα 3,5'' δίσκων σε hot-swap drives, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων τέτοιων πλακετών. Διαθέτει δύο υποδοχές για USB 3.0, καθώς και επιπλέον υποδοχές για audio μπροστά. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.
   Τα πλαϊνά του κουτιού μπορούν να αφαιρεθούν και επανατοποθετηθούν εύκολα, ενώ το ίδιο εύκολα μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν δίσκοι στο σύστημα, χρησιμοποιόντας βίδες χειρός(thumbscrews) επενδυμένες με λάστιχο για την απορρόφηση των κραδασμών. Παρόμοιες βίδες επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση των καρτών επέκτασης.

   Υπάρχουν τρεις ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών μπροστά, για την εισαγωγή αέρα και την ψύξη των δίσκων, αλλά και του υπόλοιπου hardware του υπολογιστή, καθώς και ένας επιπλέον στο πάνω μέρος του κουτιού για την εξαγωγή του ζεστού αέρα. Θέση για έναν επιπλέον ανεμιστήρα των 80 χιλιοστών, υπάρχει στο πίσω μέρος του κουτιού. Σε κάθε θέση για ανεμιστήρα, αλλά και σε κάθε άνοιγμα του κουτιού για εξαερισμό, έχουν τοποθετηθεί φίλτρα με μαγνητάκια για την αποφυγή εισαγωγής σκόνης εντός του κουτιού.

   Ο εσωτερικός χώρος του κουτιού φτάνει τα 32.3 λίτρα, υπάρχει η δυνατότητα να δεχτεί κάρτες γραφικών και τροφοδοτικά έως και 190 χιλιοστών μήκους, καθώς και ψήκτρες επεξεργαστών έως και 150 χιλιοστά ύψους.

   Το PC-Q26 είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην Βόρεια Αμερική με προτεινόμενη τιμή τα $189 δολάρια.


   Μια σύντομη παρουσίαση του κουτιού μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.   [/feedquote]