Διαφήμιση

Χωρίζουν οι δρόμοι των eBay και PayPal

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

  - Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

  - Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Χωρίζουν οι δρόμοι των eBay και PayPal

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/xwrizoun-oi-dromoi-twn-ebay-kai-paypal-139578.html']
   eBay LogoΗ eBay είχε εξαγοράσει την PayPal το 2002 έναντι 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τότε. Δώδεκα χρόνια μετά, οι δρόμοι των δύο εταιριών χωρίζουν. Η eBay ανακοίνωσε τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων των δύο εταιριών με το PayPal πλέον να γίνεται από τον επόμενο χρόνο μια ανεξάρτητη εισηγμένη εταιρία συστημάτων πληρωμών. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στο παγκόσμιο εμπόριο και τις online πληρωμές.

   Η κίνηση αυτή ήταν αποτέλεσμα των πιέσεων κυρίως του δισεκατομμυριούχου μετόχου της, Καρλ Αϊκάν. Ο Αϊκάν πίεζε για πάρα πολύ καιρό προς αυτή την κατεύθυνση στην οποία αντιτασσόταν ο επικεφαλής της eBay, Τζον Ντόναχο. Αν και ο Αϊκάν είχε υπαναχωρήσει στο αίτημά του αυτό τον Απρίλιο, τελικώς ο διαχωρισμός θα γίνει. Πάντως σύμφωνα με τον Ντόναχο η εταιρία κατέληξε στο να ακολουθήσει τελικώς την στρατηγική του Αϊκάν, όχι λόγω έξωθεν πιέσεων, αλλά έπειτα από λεπτομερή έρευνα. Ο διαχωρισμός της PayPal από την eBay θα την καταστήσει ποιο ευέλικτη, ενώ δεν αποκλείεται και η μελλοντική συνεργασία με εταιρίες όπως η Alibaba και η Apple.

   Η eBay είχε αύξηση εσόδων από τις δημοπρασίες της, της τάξης του 10% τα τελευταία τέσσερα τρίμηνα, φτάνοντας τα 9,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη μεριά η PayPal αναπτύχτηκε πολύ πιο θεαματικά, κατά 19%, με τα δικά της έσοδα να αγγίζουν τα 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο διαχωρισμός των δύο εταιριών κάνει πιο ελκυστική την PayPal για εξαγορά, κάτι το οποίο εξετάζεται από πάρα πολλούς επενδυτές μετά και την αρχική δημόσια εγγραφή για δημόσια διάθεση των μετοχών της Alibaba, σύμφωνα με τους αναλυτές της PiperJaffray.

   Με την ολοκλήρωση της διάσπασης των δύο εταιριών, η νέα eBay θα έχει διευθύνοντα σύμβουλο τον Ντέβιν Γουένιγκ, σημερινό πρόεδρο της eBay Marketplaces. Της PayPal θα ηγείται ο Ντον Σάλμαν, πρώην στέλεχος της American Express και επικεφαλής των δραστηριοτήτων της στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Ο Τζον Ντοναχο δεν θα έχει κάποιο εκτελεστικό ρόλο σε καμία από τις δύο εταιρίες, αν και θα επιβλέψει τον διαχωρισμό μαζί με τον τωρινό επικεφαλής των οικονομικών Μπομπ Σουάν. Όσον αφορά τον Αϊκάν ο οποίος κατέχει 30 εκατομμύρια μετοχές της eBay, σύμφωνα με το Bloomberg έβγαλε 180 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα πρωινό.


   [/feedquote]
  • Διαφήμιση