Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο Start Menu Των Windows 9 αποκαλύπτεται σε βίντεο.

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

  Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

  Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

  Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Το νέο Start Menu Των Windows 9 αποκαλύπτεται σε βίντεο.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-neo-start-menu-twn-windows-9-a-138876.html']
   Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησαν screenshots από την έκδοση 9834 των Windows 9, ή απλώς Windows όπως φημολογείται ότι μπορεί να ονομαστούν, όπου φαίνεται το Start Menu και το νέο Notification Area. H έκδοση αυτή ονομάζεται Windows 9 Technical Preview και προηγείται λογικά της Public Preview η οποία θα δοθεί στους ανυπόμονους, τέλος του μήνα, για να πάρουν μία γεύση από τα νέα Windows, αλλά και για να συλλέξει η Microsoft πολύτιμο feedback, ώστε να καταφέρει να αποφύγει το φιάσκο των Windows 8. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Winfuture.de φαίνεται η λειτουργία του Start Menu και πως αυτό επεκτείνεται για να διαμορφωθεί από τον χρήστη προσθέτοντας και αφαιρώντας Live Tiles.


   Βλέποντας αυτήν την πρώιμη έκδοση των Windows η οποία στάλθηκε στους συνεργάτες της Microsoft για σχόλια, παρατηρήσεις και διορθώσεις, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα διαρρεύσει ολόκληρη. Το σίγουρο είναι ότι στο Winfuture.de την έχουν ήδη εγκατεστημένη στους υπολογιστές τους. Στο βίντεο αυτό λοιπόν φαίνεται ότι το Start Menu μπορεί να απενεργοποιηθεί τελείως αν κάποιος προτιμάει την Start Screen. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι μια πολύ αρχική έκδοση των Windows 9 και πολλά χαρακτηριστικά μπορεί να λείπουν ή ακόμα μπορεί κάτι που βλέπουμε τώρα να υπάρχει, στην τελική έκδοση να έχει αφαιρεθεί όπως συνέβη με τα Windows 8.   Πηγή: neowin
   [/feedquote]
  • Διαφήμιση