Διαφήμιση

Το νέο Gear VR headset της Samsung κοστίζει μόνο 199$ αλλά...

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

  Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

  Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

  Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Το νέο Gear VR headset της Samsung κοστίζει μόνο 199$ αλλά...

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-neo-gear-vr-headset-tis-samsung-138763.html']
   Στην έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα, η Samsung ανακοίνωσε το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας με το όνομα Gear VR. Ο σχεδιασμός έγινε σε συνεργασία με τους ειδικούς στο VR, Oculus, που τώρα πια είναι μέρος της αυτοκρατορίας του Facebook. H αλήθεια είναι ότι η Samsung με αυτή την ανακοίνωσε δεν τάραξε τα νερά όσο θα περίμενε, και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και ένας περιοριστικός παράγοντας.


   Το headset από μόνο του είναι άχρηστο. Για να λειτουργήσει χρειάζεται μία δεύτερη συσκευή που χρησιμεύει ως εσωτερική οθόνη και προς το παρόν η μόνη συσκευή που μπορεί να το κάνει αυτό είναι το Galaxy Note 4. Εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι το Gear VR θα διατεθεί προς πώληση προς το τέλος του χρόνου και θα στοιχίζει 199 δολάρια. Αλλά για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι απαραίτητη η αγορά και του Galaxy Note 4 το οποίο θα στοιχίζει περίπου 799 δολάρια, ανεβάζοντας το κόστος του headset εικονικής πραγματικότητας στα 1000 δολάρια.
   Πηγή: neowin
   [/feedquote]
  • Διαφήμιση