Διαφήμιση

Η Xiaomi έριξε την Samsung στην δεύτερη θέση σε πωλήσεις στην Κίνα !

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Xiaomi έριξε την Samsung στην δεύτερη θέση σε πωλήσεις στην Κίνα !

   Σύμφωνα με τη γνωστή εταιρεία ερευνών αγοράς Canalys, η Xiaomi είναι τώρα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone της Κίνας.
   Κατάφερε να πουλήσει περισσότερες συσκευές από τη Samsung, η οποία έχει αυτή τη στιγμή έχει πέσει στη δεύτερη θέση.   Κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους (Απρίλιος-Ιούνιος), η Xiaomi κατάφερε να επιτύχει μερίδιο αγοράς 14% στη χώρα, ενώ η Samsung κατείχε το 12%. Η Samsung ξεπέρασε μόνο την τρίτη θέση της Lenovo κατά 200.000 τηλέφωνα σε αυτούς τους τρεις μήνες, οπότε η κατάταξη μπορεί να έχει διαφορετική εμφάνιση στο 3ο τρίμηνο.

   Η Samsung ήταν το No.1 στον κατάλογο κατασκευαστών smartphone στην Κίνα για δύο χρόνια, και κατείχε το 22% της αγοράς. Τα πράγματα έχουν όμως τώρα έχουν αλλάξει, και η Xiaomi που διαθέτει τις συσκευές της αποκλειστικά μέσω των πωλήσεων στο Διαδίκτυο, έχει καταφέρει να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Η Samsung έχει επίσης δεχθεί "επίθεση" και από άλλες τοπικές εταιρείες όπως η Lenovo - Coolpad και άλλες.


   Η Xiaomi είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της πώλησης συσκευών σε κοντά κόστος, και είναι δικαιολογημένη η άνοδός της στο Νο.1 μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της σειράς Redmi. Έτσι λοιπόν κατάφερε να έχει 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο Q2, ενώ συνολικά πούλησε 26,1 εκατ. συσκευές στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, και ο στόχος της είναι να τελειώσει το 2014 με πωλήσεις, πάνω από 60 εκατομμύριων συσκευών.

   Ο στόχος αυτός είναι φιλόδοξος, αλλά μην ξεχνάμε πως η Xiaomi επεκτείνεται διεθνώς το τρέχον έτος, και ότι είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει και αυτό τον αριθμό αυτό.

   Πηγή
   Images
   • mi-4.jpg

    29,21 kB, 580×410, viewed 429 times
   • canalys-china-smartphone-share-q2-2014.jpg

    115,45 kB, 630×567, viewed 232 times
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Να και τα καλά τα νέα...full attack απο την Xiaomi!