Διαφήμιση

Η Apple κατοχυρώνει πατέντες για οπίσθιους αισθητήρες στο iPad.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Apple κατοχυρώνει πατέντες για οπίσθιους αισθητήρες στο iPad.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-apple-katoxyronei-patentes-gia-opisthious-aisthitires-137834.html']
   H Apple φαίνεται ότι ψάχνει νέους τρόπους για να αυξήσει τη λειτουργικότητα και την ευελιξία της σειράς iPad με μία νέα πατέντα που κατοχύρωσε πρόσφατα. Η ιστοσελίδα PatentlyApple αναφέρει ότι η Apple κατοχύρωσε επιτυχώς μία πατέντα σύμφωνα με την οποία, αισθητήρες στο πίσω μέρος και περιμετρικά στο tablet μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χειρισμό παιχνιδιών.

   Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος μπορεί να είναι υπερήχων, αφής, ή πιέσεως και είναι προσβάσιμοι καθώς ο χρήστης πιάνει το tablet είτε σε κατακόρυφη είτε σε οριζόντια θέση. Αυτό σημαίνει ότι το iPad αποκτάει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε μία παιχνιδομηχανή κάτι σαν το PS Vita. Οι αισθητήρες αυτοί σε παιχνίδια όπως το FIFA soccer, επιτρέπουν στους gamers μεγαλύτερη ακρίβεια στους χειρισμούς τους.   Ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία καινοτομία που περιλαμβάνεται στη νέα αυτή πατέντα της Apple. Σύμφωνα με αυτή εμφανίζεται ένα εικονικό πληκτρολόγιο στον iMac ή σε ένα MacBook ενώ παράλληλα εμφανίζεται μία απεικόνιση των θέσεων των χεριών του χρήστη. Αυτό επιτρέπει σε κάποιον να πληκτρολογεί χωρίς να κοιτάει στο πληκτρολόγιο. Οι αιτήσεις για τις δύο πατέντες έγιναν ξεχωριστά αλλά έγιναν δεκτές μαζί. Όμως φαίνεται λίγο απίθανο να δούμε αυτές τις νέες δυνατότητες στα επερχόμενα iPad και iMac τον Σεπτέμβρη.


   Πηγή: techradarr
   [/feedquote]