Διαφήμιση

Το επόμενο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το επόμενο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-epomeno-iphone-anamenetai-na-anakoinwthei-stis-137826.html']
   Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η ενάτη Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που επιλέχθηκε από την Apple για την παρουσίαση των νέων μοντέλων iPhone. Αναμένεται να ανακοινωθεί τουλάχιστον μία συσκευή, η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, νέο επεξεργαστή και ίσως καινούρια υλικά κατασκευής. Οι πηγές της Wall Street Journal και του Bloomberg επιβεβαιώνουν το άρθρο του Recode για την επιλογή της μέρας αυτής για την πραγματοποίηση της παρουσίασης.

   Η 9άτη Σεπτεμβρίου είναι ιστορικά από τις "αγαπημένες" ημέρες της Apple, καθώς στο παρελθόν την ημέρα αυτή έχουν ανακοινωθεί τόσο μία ανανεωμένη σειρά iPod αλλά και μία εκδήλωση που αφορούσε τη μουσική και το iTunes.

   Η επιβεβαίωση της ημερομηνίας αυτής από επίσημα χείλη, δεν αναμένεται παρά μόνο μερικές μέρες πριν την πραγματοποίησή της.

   [/feedquote]