Διαφήμιση

Η MSI αποκαλύπτει το WS60, το ελαφρύτερο και λεπτότερο workstation

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η MSI αποκαλύπτει το WS60, το ελαφρύτερο και λεπτότερο workstation

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-msi-apokalyptei-to-ws60-to-elafrytero-137795.html']
   MSI LogoΗ MSI ανακοίνωσε το WS60, το οποίο πρόκειται για το ελαφρύτερο και λεπτότερο φορητό workstation, με βάση την ίδια. Εμπνευσμένο από τα gaming laptops της εταιρίας, διαθέτει full metallic body με MG-Li alloy για μέγιστη αντοχή, οπτικά καλαίσθητο αποτέλεσμα και χαμηλό βάρος. Ποιο συγκεκριμένα το βάρος του είναι 1,98 κιλά και το πάχος του 20,32 mm.


   Πρόκειται λοιπόν για ένα φορητό μηχάνημα που συνδυάζει την φορητότητα ενός ultrabook και την ισχύ ενός workstation, διαθέτονταν και σύνδεση Thunderbolt 2.


   Στα specs βρίσκουμε έναν 4ης γενιάς επεξεργαστή της Intel, μια Nvidia Quadro 2100 και το Super RAID της MSI που ενσωματώνει δύο SSDs σε RAID 0 και έναν μηχανικό σκληρό δίσκο για υψηλές επιδόσεις. Όσον αφορά το Thunderbolt 2, έρχεται με 4K και 3D video output και ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων της τάξης των 20GB/sec.


   Για την ψύξη του μηχανήματος έχουμε ένα ζευγάρι ανεμιστήρων για μέγιστη απαγωγή θερμότητας, διατηρώντας όμως χαμηλά επίπεδα θορύβου.


   Επιπλέον διαθέτει SteelSeries full-color backlight keyboard με Anti-Ghost keys, Killer Game Networking chip και τον Shortcut Manager της MSI, που επιτρέπει ένας συνδυασμός πλήκτρων να αντικατασταθεί με ένα απλό command key, αυξάνοντας την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του κατόχου του μηχανήματος στην εργασία του.


   Το WS60 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η μία έκδοση των $2600 δολαρίων διαθέτει 2 SSDs και 15,6'' WQHD+ 3K display, ενώ η δεύτερη έκδοση των $2300 δολαρίων έρχεται με μόνο έναν SSD και οθόνη 15,7'' Full HD eDP Wide View Angle.

   Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω πινακάκι.


   [/feedquote]