Διαφήμιση

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/logitech-g402-hyperion-fury-ultra-fast-fps-137627.html']
   Logitech LogoΗ Logitech ανακοίνωσε αυτό που η ίδια αποκαλεί ως το "ταχύτερο gaming mouse που έφτιαξε ποτέ". Πρόκειται για το Logitech G402 Hyperion Fury.

   Το νέο αυτό gaming mouse της Logitech, αξιοποιεί την τεχνολογία της εταιρίας Fusion Engine sensor technology, η οποία προσφέρει αξιόπιστη ανίχνευση της κίνησης με ταχύτητες μέχρι και 500 ίντσες το δευτερόλεπτο (IPS). Για να το πετύχει αυτό συνδυάζει έναν 32bit ARM επεξεργαστή, ένα γυροσκόπιο και ένα επιταχυνσιόμετρο(accelerometer), με έναν κορυφαίων επιδόσεων οπτικό δέκτη(optical sensor).

   Το G402 διαθέτει επίσης και την τεχνολογία Delta Zero sensor για κορυφαία ακρίβεια. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει στιγμιαία ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά settings για τα DPI του mouse, από 240DPI έως 4000DPI, προσφέροντάς του ένα επιπλέον πλεονέκτημα, είτε την ώρα του παιχνιδιού χρειάζεται να κάνει κινήσεις ακριβείας σε επίπεδο pixel, είτε απότομες και γρήγορες κινήσεις.


   Επιπλέον υπάρχουν οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα που μπορούν να προγραμματιστούν είτε ως απλά πατήματα ενός πλήκτρου, είτε ως ποιο πολύπλοκα macros. Αυτό γίνεται μέσα από το Logitech Gaming Software, με όλες τις ρυθμίσεις να μπορούν προφανώς να αποθηκευτούν.


   Το Logitech G402 Hyperion Fury θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και Αμερική αυτό τον Αύγουστο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $59.99.


   [/feedquote]