Διαφήμιση

Καθυστερεί και άλλο το Samsung Z με Tizen λειτουργικό

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Καθυστερεί και άλλο το Samsung Z με Tizen λειτουργικό

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/kathysterei-kai-allo-to-samsung-z-me-137562.html']
   Samsung LogoΤο Samsung Z παρουσιάστηκε ως το πρώτο smartphone που τρέχει το λειτουργικό Tizen στις αρχές του Ιουνίου, μετά από πολλούς μήνες φημών και εικασιών. Το νέο τηλέφωνο υποτίθεται ότι θα έκανε το ντεμπούτο του στη Ρωσία νωρίτερα αυτό το μήνα, σε μια εκδήλωση για developers, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν συνέβη.

   Η Samsung δεν είχε σχολιάσει επίσημα σχετικά με αυτό μέχρι σήμερα. Η εταιρεία ακύρωσε απότομα την προαναφερθείσα παρουσίαση στη Μόσχα, οπότε όλοι απλά υπέθεσαν ότι το Z θα καθυστερήσει. Τώρα αυτό επιβεβαιώνεται επίσημα και από την ίδια τη Samsung.

   Η κορεατική εταιρία λέει ότι ανέβαλε τη αναμενόμενη παρουσίαση του πρώτου smartphone με λειτουργικό Tizen, προκειμένου να "ενισχυθεί περαιτέρω το 'οικοσύστημα' Tizen". Αυτό πιθανολογείται ότι αναφέρεται στην έλλειψη αρκετών εφαρμογών για τη νέα πλατφόρμα.

   Δυστυχώς, η εταιρεία αποφάσισε να μην είναι περισσότερο σαφής. Έχει ωστόσο δηλώσει αμέτρητες φορές ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το Tizen, και ότι συνεχίζει να εργάζεται σε smartphones που τρέχουν το λειτουργικό που η ίδια αναπτύσσει. Αν και μετά από τόσες καθυστερήσεις, αναρωτιέται κανείς αν θα υπάρξει ποτέ ένα εμπορικά διαθέσιμο τηλέφωνο με λειτουργικό Tizen.

   Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει SmartWatchs που χρησιμοποιούν το Tizen αντί του Android, οπότε ίσως το λειτουργικό σύστημα αξιοποιηθεί αρχικά σε wearables ή άλλες συσκευές.


   Πηγή:GSMArena
   [/feedquote]