Διαφήμιση

H Samsung κυκλοφορεί δύο DVD drives για Ultrabook

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Samsung κυκλοφορεί δύο DVD drives για Ultrabook

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-samsung-kykloforei-dyo-dvd-drives-gia-137461.html']
   H Samsung Electronics, ανακοίνωσε δύο νέα εξαιρετικά λεπτά φορητά DVD writers, το SE-218GN και το SE-208GB με κομψό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος. Οι διαστάσεις τους είναι 148.6 x 14 x 146mm για το SE-208GB και 148 x 14.4 x 143mm για το SE-218GN και είναι ιδανικές για Ultrabooks τα οποία δεν διαθέτουν τέτοια συσκευή. Με νέα σχεδίαση αυτά τα slot-in drives έχουν το eject στην πάνω πλευρά για βελτιωμένη εργονομία.

   Η Smart Power Technology που διαθέτουν εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση και συνδέονται σε μία θύρα USB με αποτέλεσμα να μην καταναλώνουν πολύ από την μπαταρία του Ultrabook. Όταν συνδεθούν σε tablet που διαθέτει θύρα USB, συμπεριφέρονται σαν εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Χάρις την προηγμένη αυτή τεχνολογία αποθήκευσης, τα δεδομένα εγγράφονται σε DVD με μεγάλη διάρκεια ζωής. Η τεχνολογία είναι συμβατή, εκτός από το κλασσικό πρότυπο, με Μ-disks και οπτικούς δίσκους ISO10995.

   Τα νέα drives είναι συμβατά με όλα τα τελευταία λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows 8 και τις τελευταίες εκδόσεις του Mac OS. Διαθέτουν επίσης την τεχνολογία Buffer Under Run που προστατεύει τους δίσκους από λάθη εγγραφής και επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του κατά τη διάρκεια της εγγραφής χωρίς προβλήματα.

   Πηγή: techpowerup
   [/feedquote]