Διαφήμιση

Νέα αλλαγή στο χειριστήριο της Valve

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Νέα αλλαγή στο χειριστήριο της Valve

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/nea-allagi-sto-xeiristirio-tis-valve-137418.html']
   Εννέα μήνες πριν η Valve έκανε διάφορες ανακοινώσεις μέσα στις οποίες παρουσίασε και την πρόταση της για χειριστήριο το οποίο θα συνοδεύει όλα τα Steam Machines. Εντύπωση είχε δημιουργήσει τότε η κατά κάποιο τρόπο ιδιαίτερη εμφάνιση του, με τη χρήση δύο επιφανειών αφής υψηλής ανάλυσης, στη θέση των πλήκτρων κατεύθυνσης και του joystic των κλασικών χειριστηρίων. Επιπλέον προβλεπόταν και η χρήση μιας κεντρικής οθόνης αφής η οποία όμως τον Γενάρη αυτού του έτους αντικαταστάθηκε με απλά κουμπιά.

   Απ' ότι φαίνεται όμως οι αλλαγές δεν σταμάτησαν εκεί αφού μάλλον η Valve επέλεξε να προσθέσει και ένα joystic στο χειριστήριο της, ακολουθώντας την πεπατημένη, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν πρόκειται τελικά για το τελικό σχέδιο. Στην πρώτη εικόνα μπορείτε να δείτε το twit του λογαριασμού SteamDB που δείχνει το πιθανό νέο σχέδιο του χειριστηρίου ενώ στην δεύτερη την αρχική ιδέα της Valve.


   Twit

   Old Version


   [/feedquote]