Διαφήμιση

Το MacBook Air με Retina οθόνη θα καθυστερήσει λόγω... Intel

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το MacBook Air με Retina οθόνη θα καθυστερήσει λόγω... Intel

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-macbook-air-me-retina-othoni-tha-137376.html']
   Apple LogoΌντας ένας πολύ στενός συνεργάτης της Intel, η Apple εξαρτάται από την ικανότητα της εν λόγω εταιρίας να παρέχει νέους επεξεργαστές στην ώρα τους. Προφανώς, η καθυστέρηση της επόμενης γενιάς επεξεργαστών με το κωδικό όνομα "Broadwell" της Intel, ανάγκασε την Apple να επανεξετάσει τα δικά της σχέδια για το πολύ αναμενόμενο MacBook Air 12" με οθόνη Retina. Πλέον το MacBook Air 12" αναμένεται να διατεθεί στην αγορά το 2015. Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το νέο μοντέλο της Apple να κυκλοφορούσε στο 2ο ή το 3ο τρίμηνο του 2014, αλλά σύμφωνα με το 9to5Mac, πιθανόν πλέον είναι αργά για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

   Το νέο MacBook Air 12” αναμένεται να διαθέτει έναν νέου τύπου clamshell σχεδιασμό, το οποίο θα το κάνει ακόμα λεπτότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα. Θα είναι το πρώτο MacBook με οθόνη retina, της οποίας η ανάλυση πιθανολογείται να είναι στα 2340x1440 pixel. Δεδομένου ότι οι "Broadwell" μικροεπεξεργαστές της Intel θα κατασκευάζονται στα 14nm, αναμένεται να καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αυτονομία και επιπλέον μικρότερες θερμοκρασίες, το οποίο σημαίνει ότι το νέο MacBook Air 12" θα μπορούσε να είναι και fanless.

   Δεδομένου λοιπόν ότι το MacBook Air 12" φαίνεται να έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου με βάση την χαμηλή κατανάλωση και την υψηλή απόδοση του "Broadwell" μικροεπεξεργαστή, η καθυστέρηση του τελευταίου είναι αναμενόμενο να οδηγεί σε καθυστέρηση και το MacBook Air 12”. Για αυτή τη χρονιά η Apple αναμένεται να παρουσιάσει δύο νέα MacBook Air των 11 "και 13" με επεξεργαστές Intel Core i-series "Haswell Refresh". Τα νέα notebooks δεν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικά από τα υπάρχοντα μοντέλα και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να ωθήσουν τους σημερινούς κατόχους MacBook Air να αναβαθμίσουν.   Πηγή:KitGuru
   [/feedquote]