Διαφήμιση

Η ADATA κυκλοφορεί τις XPG V3 DDR3 μνήμες για overclocking

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η ADATA κυκλοφορεί τις XPG V3 DDR3 μνήμες για overclocking

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-adata-kykloforei-tis-xpg-v3-ddr3-137348.html']
   Η ADATA Technology, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μνημών υψηλών επιδόσεων, κυκλοφόρησε σήμερα τις XPG V3, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί ειδικά για υπερχρονισμό και τρέχουν στα 3100 MHz.
   Είναι dual channel και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν στους gamers και σε αυτούς που ψάχνουν πάντα τις υψηλές επιδόσεις, μαζί με τους τελευταίους Core επεξεργαστές τέταρτης και πέμπτης γενιάς της Intel στην πλατφόρμα του Z97.

   Με ταχύτητες μέχρι 3100 MHz και μεταφορά δεδομένων που φτάνει τα 24.8 GB/s η σειρά XPG V3 σπρώχνει το gaming στο επόμενο επίπεδο. Υποστηρίζει το XMP (Extreme Memory Profile) έκδοσης 1.3 και χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας που μειώνει τη θερμοκρασία δραστικά. Επιτρέπει κάθε chip να έχει άμεση επαφή με τις ψύκτρες, με αποτέλεσμα οι μνήμες να λειτουργούν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για περισσότερη σταθερότητα.

   Χάρις στα αποσπόμενα fins που επεκτείνονται προς τα πάνω και το 8-layer PCBs με χαλκό 20z μπορούν να παρέχουν μειωμένη αντίσταση, εξαιρετική απόδοση στη ψύξη, και σταθερή μεταφορά δεδομένων. Οι αποσπόμενες ψύκτρες μπορούν να αφαιρεθούν και να προσαρμοστούν με βίδες, κάνοντάς τις να αντέχουν στο χρόνο. Στη συσκευασία περιέχεται ένα έξτρα ζευγάρι από ψύκτρες για να αλλάζετε εύκολα εμφάνιση στις μνήμες οι οποίες καλύπτονται από ισόβια εγγύηση.

   [/feedquote]