Διαφήμιση

Νέα ψύκτρα Scythe Tatsumi, για υψηλές επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Νέα ψύκτρα Scythe Tatsumi, για υψηλές επιδόσεις σε χαμηλή τιμή

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/nea-psyktra-scythe-tatsumi-gia-ypsiles-epidoseis-137306.html']
   Skythe LogoΗ Ιαπωνική εταιρία Scythe, η οποία ειδικεύεται σε λύσεις για την ψύξη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, παρουσιάζει μια νέα ψύκτρα προοριζόμενη για τους χρήστες που αναζητούν ένα προϊόν με χαμηλό κόστος, αλλά και μεγάλη απόδοση. Το όνομα αυτής είναι Scythe Tatsumi.


   Η Scythe χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως το M.A.P.S fin structure και το H.P.M.S. mounting system στην Tatsumi, ώστε να αποδείξει ότι μια εξαιρετικής απόδοσης ψύξη για τους σύγχρονους επεξεργαστές AMD ​​και Intel, δεν χρειάζεται να κοστίζει κατ' ανάγκην μια περιουσία. Η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της entry-level κατηγορίας της Scythe, διαθέτει ένα μείγμα υψηλής ποιότητα και επιδόσεων, σε λογική τιμή.

   Παρά το μικρό της βάρος των μόλις 450 γραμμάριων (μαζί με τον ανεμιστήρα) και τις συμπαγείς διαστάσεις της των 102x146x83 mm (μαζί με τον ανεμιστήρα), η απόδοση της βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς σύμφωνα με την Scythe, αποτέλεσμα και της μεγάλης εμπειρίας της εταιρίας στον τομέα της ψύξης. Η Tatsumi διαθέτει μεγάλη επινικελωμένη χάλκινη βάση, ώστε να καλύπτει πλήρως την επιφάνεια του heat spreader του επεξεργαστή, για την βέλτιστη μεταφορά της θερμότητας από αυτόν προς τα τρία χάλκινα, σχήματος U, heatpipes των 6mm.

   Η θερμότητα κατόπιν μεταφέρεται στα fins αλουμινίου στην κορυφή της ψύκτρας, όπου ένας PMW ανεμιστήρας Glide Stream των 92 χιλιοστών παρέχει την απαιτούμενη ροή αέρα για την απαγωγή της θερμότητας. Ο ανεμιστήρας αυτός περιστρέφεται σε ένα εύρος μεταξύ 300 και 2.500 στροφών επιτυγχάνοντας από 6,70 έως 55,55 CFM με επίπεδα θορύβου μεταξύ 7,2 έως 31,07 dBA.


   Η τεχνολογία Multiple Airflow Pass-Through Structure (M.A.P.S.) αυξάνει τις επιδόσεις και ταυτόχρονα μειώνει τους στροβιλισμούς του αέρα, σύμφωνα πάντα με την Scythe. Επιπλέον χάρη στο σύστημα Hyper Precision Mounting System (H.P.M.S.) που για πρώτη φορά εισήγαγε με την κυκλοφορία της δημοφιλούς Mugen 4, η Scythe δίνει στην Tatsumi έναν αξιόπιστο τρόπο στήριξης, αλλά και στον χρήστη την δυνατότητα να βάζει και να βγάζει την ψύκτρα, χωρίς δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσει την μητρική.   Η Scythe Tatsumi είναι διαθέσιμη από σήμερα, κοστολογείται στα 21,6 ευρώ (χωρίς τον φόρο) και είναι συμβατή με τα παρακάτω sockets:
   1. Intel®:
    Socket LGA775
    Socket LGA1150
    Socket LGA1155
    Socket LGA1156
    Socket LGA1366
    Socket LGA2011 (Square ILM)

    AMD®:
    Socket AM2
    Socket AM2+
    Socket AM3
    Socket AM3+
    Socket FM1
    Socket FM2
    Socket FM2+


   [/feedquote]