Διαφήμιση

Καλοκαιρινό Giveaway - Τα Panda όλα και τα κοάλα τίποτα!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Καλοκαιρινό Giveaway - Τα Panda όλα και τα κοάλα τίποτα!

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/kalokairino-giveaway-ta-panda-ola-kai-ta-137285.html']
   Καλοκαίρι, μας περιμένουν οι χαρές της θάλασσας... Δεν έχει σημασία που θα κάνετε τα μπάνια σας, στη μπανιέρα ή σε κάποια παραλία, πάνω από όλα πρέπει να έχετε προστασία. Και τι καλύτερο από ένα Panda να σας συντροφεύει και να σας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Το Panda Global Protection 2014 έχει σχεδιαστεί για εσάς ώστε να απολαμβάνετε τη ζωή σας online με ασφάλεια. Δίνει τη μέγιστη προστασία για Smartphones (Android), Tablets (Android), Η/Υ, Mac.

   Το Panda Global Protection 2014 προστατεύει τα δεδομένα σας ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

   Με την ευγενική χορηγία της Panda Security, προσφέρουμε σε 10 τυχερούς από εσάς το Panda Global Protection 2014, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μέχρι 5 συσκευές σας, έτσι ώστε να μπορείτε να χαρείτε ανέμελα και αυτό το καλοκαίρι :D

   Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτή τη κλήρωση, θέλουμε από εσάς απλά να απαντήσετε σε αυτό το θέμα, μέχρι τις 31 Ιουλίου στις 23.59 το βράδυ, σύμφωνα πάντα με την ώρα του φόρουμ και θα μπείτε αυτόματα στη κλήρωση για τις δέκα άδειες του Panda Global Protection 2014.

   Γι' αυτό να θυμάστε...   και καλή επιτυχία σε όλους!
   [/feedquote]