Διαφήμιση

Περικοπές 18000 υπαλλήλων από την Microsoft

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Περικοπές 18000 υπαλλήλων από την Microsoft

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/perikopes-18000-ypallilwn-apo-tin-microsoft-137196.html']
   Microsoft LogoΠερικοπές προσωπικού της τάξης των 18000 υπαλλήλων με τους 12500 από αυτούς να είναι υπάλληλοι της Nokia ανακοίνωσε η Microsoft. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περικοπή προσωπικού στην ιστορία της εταιρίας και ίσως το σχόλιο του Φιλανδού πρωθυπουργού πριν λίγες μέρες να μην ήταν τυχαίο, αν και δεν αναφερόταν άμεσα στην Microsoft.

   Σε γράμμα του ο Satya Nadella ανακοίνωσε ότι οι περικοπές αυτές, θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 12 μήνες και θα επηρεάσουν το 14 τις εκατό του προσωπικού της εταιρίας. Επιβεβαίωσε επίσης ότι η Nokia θα δει 12500 από τους 30000 υπαλλήλους της να χάνουν την δουλειά τους, αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης στην Nokia και των συνεργιών που θα προκύψουν από τη συγχώνευση της με την Microsoft. Υποσχέθηκε επίσης ότι η όλη διαδικασία θα είναι διαφανής και δεν θα γίνει βιαστικά και χωρίς προγραμματισμό, ότι θα δοθούν αποζημιώσεις στους υπαλλήλους που θα αποχωρήσουν, αλλά και ότι θα βοηθηθούν να βρουν άλλη δουλειά. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι σε άλλα τμήματα της εταιρίας θα γίνουν προσλήψεις, χωρίς όμως να ανακοινώσει κάποιον αριθμό.

   Ο Nadella επίσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει την ανάπτυξη Android κινητών από την Nokia. Τα μελλοντικά Nokia X θα περιέλθουν κάτω από την επωνυμία Lumia και θα χρησιμοποιούν το Windows Phone ως λειτουργικό στην θέση του Google Android.

   Τέλος, ο Nadella υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες στις 22 Ιουλίου όταν και η Microsoft θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.


   Πηγή:The Inquirer
   [/feedquote]