Διαφήμιση

Η Asus ανακοινώνει την Strix GTX 750 Ti OC

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Asus ανακοινώνει την Strix GTX 750 Ti OC

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-asus-anakoinonei-tin-strix-gtx-750-a-137192.html']
   Asus Logo
   Η νέα κάρτα γραφικών της Asus είναι βασισμένη στον, χαμηλής κατανάλωσης, Maxwell GM107 πυρήνα της NVIDIA και μαζί με το DirectCU II σύστημα ψύξης υπόσχεται gaming με μηδενικά επίπεδα θορύβου.

   Με όνομα παρμένο από τους αρχαίους ελληνορωμαϊκούς μύθους, η σειρά Strix ("Στριξ": κουκουβάγια) έχει το εξής μοναδικό χαρακτηριστικό:
   Σε αναλύσεις έως και 1920x1080 pixels τα ανεμιστηράκια της σταματούν τελείως όσο ο πυρήνας της κάρτας βρίσκεται κάτω από τους 50 oC.
   Αυτό την κάνει ιδανική επιλογή για αυτόν που ψάχνει τη καλύτερη δυνατή λύση από θέμα θορύβου αλλά για κάποιο λόγο δε θέλει να πάει σε fanless υλοποίηση.

   Η κάρτα είναι εργοστασιακά υπερχρονισμένη με συχνότητα που φτάνει τα 1202MHz, έχει 2GB GDDR5 μνήμη, είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία Super Alloy Power, για πιο σταθερή τροφοδοσία και μεγαλύτερη ανοχή στην αύξηση τάσης και στη θερμότητα, και είναι συμβατή με το πρόγραμμα GPU Tweak της Asus που εκτός από τη δυνατότητα υπερχρονισμού δίνει και αυτή του online streaming.
   Πηγή: Asus PR
   [/feedquote]