Διαφήμιση

Υπερδιπλασιάστηκαν οι πωλήσεις του Xbox One χωρίς το Kinect

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.11.14 ROM για 17 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

  H ROM για τα polaris, ursa, equuelus, pyxis, crux θα παραδοθεί όταν έχουμε Source

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Υπερδιπλασιάστηκαν οι πωλήσεις του Xbox One χωρίς το Kinect

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/yperdiplasiastikan-oi-pwliseis-tou-xbox-one-xwris-137181.html']
   XboxOne LogoΕυχάριστα τα νέα για την Microsoft μιας και η κίνηση να διαθέσει το Xbox One χωρίς το Kinect στα $399, οδήγησαν σε υπερδιπλασιασμό των πωλήσεων στην Αμερική τον Ιούνιο σε σχέση με τον Μάιο. Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για τις άλλες χώρες, ενδεχομένως η κίνηση αυτή να είχε αντίστοιχα αποτελέσματα και εκτός Αμερικής. Παράλληλα αύξηση πωλήσεων παρατηρείται και για το Xbox 360.

   Μετά από αυτή την κίνηση της Microsoft η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι δύο κονσόλες, το Xbox One και το Playstation 4 της Sony πλέον να πωλούνται στην ίδια τιμή, αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα υπερισχύσει την περίοδο των γιορτών. Αν και το Playstation 4 έχει καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικά μεγαλύτερη βάση χρηστών και να κερδίσει γενικά τις εντυπώσεις διαθέτοντας και ισχυρότερο hardware, η Microsoft φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρουσες αποκλειστικότητες σε νέα παιχνίδια για την κονσόλα της.

   Μέσα στην χρονιά λοιπόν θα δούμε, μεταξύ άλλων, τα Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Ori and the Blind Forest, Assassin’s Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Evolve, Grand Theft Auto V, Madden NFL 15 και βέβαια το Halo: The Master Chief Collection, που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις.


   Πηγή:Fudzilla
   [/feedquote]
  • Διαφήμιση