Διαφήμιση

Φτηνά tablets και laptops μέσα στην χρονιά υπόσχεται η Microsoft

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

  >>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

  Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

  Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Φτηνά tablets και laptops μέσα στην χρονιά υπόσχεται η Microsoft

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/ftina-tablets-kai-laptops-mesa-stin-xronia-137148.html']
   Microsoft LogoΣτο ετήσιο συνέδριο με τους συνεργάτες της, η Microsoft ανέφερε ότι μέσα στο 2014 οι συνεργάτες της θα διαθέσουν στην αγορά ιδιαίτερα προσιτές ως προς το κόστος συσκευές με Windows, όπως notebooks με τιμές από $199-$249 και tablets που θα κοστίζουν $99.

   Ειδικότερα ο COO της Microsoft Kevin Turner ανέφερε ότι για την περίοδο των εορτών η HP αναμένεται να διαθέσει έναν notebook που θα κοστίζει $199 και tablets των 7¨ και 8¨ με κόστος στα $99. Μάλιστα η Acer και η Toshiba ήδη προσφέρουν laptops στα $249.

   Αυτή η κίνηση της Microsoft εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει για να αντιμετωπίσει το Google Android, αλλά και τα Chomebooks, που όλο και περισσότερο κερδίζουν μερίδιο από την αγορά. Πρόσφατα η εταιρία διέθεσε μια νέα έκδοση των Windows 8.1, τα Windows 8.1 with Bing, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους συνεργάτες της να προσφέρουν οικονομικότερα μοντέλα στην αγορά με το λειτουργικό της.

   Στο παρακάτω slide που έδωσε η ίδια η Microsoft φαίνεται ξεκάθαρα ότι στοχεύει ειδικά τα Chromebooks, δείχνοντας τα πλεονεκτήματα της δικής της πλατφόρμας έναντι αυτής της Google.


   Η όλη κίνηση βέβαια θυμίζει τα Netbooks το 2008, που όμως η εμπορική τους επιτυχία, ήταν περιορισμένης χρονικής διάρκειας, μιας και πολύ γρήγορα έγινε φανερό ότι οι Atom της εποχής ήταν υπερβολικά αργοί για να προσφέρουν αξιοπρεπείς επιδόσεις, με τα μηχανήματα να είναι υπερβολικά αργά ακόμα και σε βασικές λειτουργίες.

   Πηγή:KitGuru
   [/feedquote]