Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φτηνά tablets και laptops μέσα στην χρονιά υπόσχεται η Microsoft

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.11.14 ROM για 15 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

  H ROM για τα raphael, polaris, ursa, equuelus, pyxis, crux, cepheus θα παραδοθεί όταν έχουμε Source

  Τα ΟΤΑ για τα απλά μέλη θα γίνει ενεργό στις επόμενες 12-24 ώρες.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Φτηνά tablets και laptops μέσα στην χρονιά υπόσχεται η Microsoft

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/ftina-tablets-kai-laptops-mesa-stin-xronia-137148.html']
   Microsoft LogoΣτο ετήσιο συνέδριο με τους συνεργάτες της, η Microsoft ανέφερε ότι μέσα στο 2014 οι συνεργάτες της θα διαθέσουν στην αγορά ιδιαίτερα προσιτές ως προς το κόστος συσκευές με Windows, όπως notebooks με τιμές από $199-$249 και tablets που θα κοστίζουν $99.

   Ειδικότερα ο COO της Microsoft Kevin Turner ανέφερε ότι για την περίοδο των εορτών η HP αναμένεται να διαθέσει έναν notebook που θα κοστίζει $199 και tablets των 7¨ και 8¨ με κόστος στα $99. Μάλιστα η Acer και η Toshiba ήδη προσφέρουν laptops στα $249.

   Αυτή η κίνηση της Microsoft εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει για να αντιμετωπίσει το Google Android, αλλά και τα Chomebooks, που όλο και περισσότερο κερδίζουν μερίδιο από την αγορά. Πρόσφατα η εταιρία διέθεσε μια νέα έκδοση των Windows 8.1, τα Windows 8.1 with Bing, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους συνεργάτες της να προσφέρουν οικονομικότερα μοντέλα στην αγορά με το λειτουργικό της.

   Στο παρακάτω slide που έδωσε η ίδια η Microsoft φαίνεται ξεκάθαρα ότι στοχεύει ειδικά τα Chromebooks, δείχνοντας τα πλεονεκτήματα της δικής της πλατφόρμας έναντι αυτής της Google.


   Η όλη κίνηση βέβαια θυμίζει τα Netbooks το 2008, που όμως η εμπορική τους επιτυχία, ήταν περιορισμένης χρονικής διάρκειας, μιας και πολύ γρήγορα έγινε φανερό ότι οι Atom της εποχής ήταν υπερβολικά αργοί για να προσφέρουν αξιοπρεπείς επιδόσεις, με τα μηχανήματα να είναι υπερβολικά αργά ακόμα και σε βασικές λειτουργίες.

   Πηγή:KitGuru
   [/feedquote]
  • Διαφήμιση