Διαφήμιση

Φτηνά tablets και laptops μέσα στην χρονιά υπόσχεται η Microsoft

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.18/19 ROM για 34 συσκευές.

  Αύριο θα σας παραδώσουμε και την πρώτη ROM για το Mi 9T (Davinci)

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Φτηνά tablets και laptops μέσα στην χρονιά υπόσχεται η Microsoft

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/ftina-tablets-kai-laptops-mesa-stin-xronia-137148.html']
   Microsoft LogoΣτο ετήσιο συνέδριο με τους συνεργάτες της, η Microsoft ανέφερε ότι μέσα στο 2014 οι συνεργάτες της θα διαθέσουν στην αγορά ιδιαίτερα προσιτές ως προς το κόστος συσκευές με Windows, όπως notebooks με τιμές από $199-$249 και tablets που θα κοστίζουν $99.

   Ειδικότερα ο COO της Microsoft Kevin Turner ανέφερε ότι για την περίοδο των εορτών η HP αναμένεται να διαθέσει έναν notebook που θα κοστίζει $199 και tablets των 7¨ και 8¨ με κόστος στα $99. Μάλιστα η Acer και η Toshiba ήδη προσφέρουν laptops στα $249.

   Αυτή η κίνηση της Microsoft εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει για να αντιμετωπίσει το Google Android, αλλά και τα Chomebooks, που όλο και περισσότερο κερδίζουν μερίδιο από την αγορά. Πρόσφατα η εταιρία διέθεσε μια νέα έκδοση των Windows 8.1, τα Windows 8.1 with Bing, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους συνεργάτες της να προσφέρουν οικονομικότερα μοντέλα στην αγορά με το λειτουργικό της.

   Στο παρακάτω slide που έδωσε η ίδια η Microsoft φαίνεται ξεκάθαρα ότι στοχεύει ειδικά τα Chromebooks, δείχνοντας τα πλεονεκτήματα της δικής της πλατφόρμας έναντι αυτής της Google.


   Η όλη κίνηση βέβαια θυμίζει τα Netbooks το 2008, που όμως η εμπορική τους επιτυχία, ήταν περιορισμένης χρονικής διάρκειας, μιας και πολύ γρήγορα έγινε φανερό ότι οι Atom της εποχής ήταν υπερβολικά αργοί για να προσφέρουν αξιοπρεπείς επιδόσεις, με τα μηχανήματα να είναι υπερβολικά αργά ακόμα και σε βασικές λειτουργίες.

   Πηγή:KitGuru
   [/feedquote]
  • Διαφήμιση