Διαφήμιση

Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Skylake-S

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Skylake-S

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/apokalyfthikan-ta-xaraktiristika-tis-platformas-skylake-s-137060.html']
   Intel Logo
   Λεπτομέρειες για την επόμενης γενιάς πλατφόρμα της Intel, την Intel Skylake-S (LGA), αποκαλύφθηκαν από το VR-Zone. Οι νέοι επεξεργαστές θα είναι διαθέσιμοι στο δεύτερο μισό του 2015 και θα συνοδευτούν από νέες μητρικές με καινούρια chipsets της σειράς 100.

   Με βάση αυτό επιβεβαιώνεται ότι το χρονικό διάστημα ανάμεσα στους Broadwell - μια σμίκρυνση των Haswell στα 14nm - και τους Skylake, θα είναι μικρό. Αν και οι υπάρχουσες μητρικές με το Z97 chipset μπορούν να δεχτούν τους Broadwell επεξεργαστές, η Intel δεν θα έχει τους επεξεργαστές αυτούς, στην έκδοση που προορίζεται για τα desktops, έτοιμους για διάθεση στους καταναλωτές, πριν το δεύτερο τέταρτο του 2015.   Θα υπάρξουν συνολικά έξι chipsets της σειρά 100.


   Το κορυφαίο Z170 και από εκεί και κάτω τα H170, H110, B150 και τα Q170, Q150. Το Z170 chipset δεν θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε σχέση με το Z97, αλλά η μετάβαση θα θυμίζει την αντίστοιχη από το Z87 στο Z97. Έτσι θα έχουμε απλά μερικές επιπλέον PCI-e γραμμές, Super Speed USB και 10, έναντι 6 που ήταν το στανταρ, USB θήρες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των chipsets.


   Για τους Skylake επεξεργαστές ξέρουμε ότι θα είναι συμβατοί με τις μητρικές που θα διαθέτουν το τελευταίο LGA 1151 socket και το Z170 chipset και επιπλέον ότι θα διαθέτουν τόσο DDR3 όσο και DDR4 memory controller, οπότε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε από τους δύο τύπους μνήμης. Όσον αφορά την κατανάλωση θα κυμαίνεται στα desktop μοντέλα, από τα 35W TDP για το μικρότερο, έως τα 95W TDP για το κορυφαίο μοντέλο. Στον τομέα των γραφικών τα desktop μοντέλα θα συνοδεύονται από GT2 ή GT4e γραφικά.

   Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των αναμενόμενων μοντέλων Skylake,


   αλλά και αναλυτικά το ποια κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιεί το κάθε ένα από αυτά.


   Τέλος, θα δούμε αρκετές νέες ασύρματες τεχνολογίες με την καινούρια σειρά 100, αλλά και την νεότερη έκδοση Thunderbolt που θα αγγίζει ταχύτητες της τάξης των 40Gb/s, διπλάσια σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
   Μπορείτε να δείτε το πλήρες και αναλυτικό σχεδιάγραμμα του chipset στην αμέσως επόμενη φωτογραφία(κλικ για μεγαλύτερη εικόνα)


   Ποιο αναλυτικά για όλα τα παραπάνω, μπορείτε να διαβάσετε και στο link, την πηγή, που παρέχεται στο τέλος του άρθρου.


   Πηγή:wccftech
   [/feedquote]