Διαφήμιση

Εύκαμπτη οθόνη 18 ιντσών από την LG

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Εύκαμπτη οθόνη 18 ιντσών από την LG

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/eykampti-othoni-18-intson-apo-tin-lg-137041.html']
   LG LogoΗ LG Display ανακοίνωσε ότι μπόρεσε να κατασκευάσει ένα 18 ιντσών display panel τεχνολογίας OLED το οποίο είναι τόσο εύκαμπτο που μπορεί να τυλιχθεί σε κύλινδρο ακτίνας 3 εκατοστών χωρίς να έχει επιπτώσεις στη λειτουργία της οθόνης.
   H ανάλυσή της ανέρχεται στα 1200 x 810 pixels και το film από πολυαμίδη στο πίσω μέρος του panel, σε αντίθεση από το σύνηθες πλαστικό, προσφέρει αισθητά μεγαλύτερη ελαστικότητα ενώ είναι και λεπτότερο.

   Επίσης παρουσιάστηκε και μια 18 ιντσών διαφανής οθόνη η οποία έχει τρεις φορές περισσότερη διαπερατότητα φωτός από τις υπάρχουσες LCD πράγμα που της προσφέρει καλύτερης ποιότητας εικόνα.
   Η εταιρία κατάφερε να μειώσει τη 'θολούρα' της εικόνας, που παράγεται από τα χρησιμοποιούμενα κυκλώματα και λόγω του υλικού των film, σ' ένα ποσοστό κοντά στο 2%.

   Σύμφωνα με τον In-Byung Kang, Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο Έρευνας και Ανάπτυξης της LG Diplay, η εταιρία είναι βέβαιη ότι θα έχει μπορέσει να κατασκευάσει μέχρι το 2017 Ultra HD εύκαμπτο και διαφανές panel μεγαλύτερο των 60 ιντσών, με διαπερατότητα φωτός πάνω από 40% και ακτίνα καμπυλότητας 100R.


   [/feedquote]