Διαφήμιση

Ανέβασμα φωτογραφιών στο forum

  • Οδηγός

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ανέβασμα φωτογραφιών στο forum

   Ένας απλός οδηγός για το πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στο forum:

   Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δημοσιεύουμε φωτογραφίες στο forum είναι μέσα από το ίδιο το forum.
   Είτε ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα πατώντας "νέο θέμα", είτε κάνουμε "απάντηση" σε κάποιον άλλον (εδώ πρέπει να πατήσουμε το "πλήρης κειμενογράφος"), μας οδηγεί στην σελίδα που λέγεται "Δημιουργία Θέματος".
   Εκεί, κάτω-κάτω, στο δεύτερο tab υπάρχει επιλογή "Συνημμένα" και κουμπί "ανέβασμα", όπως φαίνεται στο screenshot.


   Πατώντας το κουμπί "ανέβασμα" βγαίνει ο wizard που μας προτρέπει να βρούμε το αρχείο που θέλουμε να ανεβάσουμε. Το βρίσκουμε (μέσα στο PC μας) το επιλέγουμε και το ανεβάζουμε.
   Σε κάθε μήνυμα έχουμε την δυνατότητα να ανεβάσουμε μέχρι 10 φωτογραφίες. Αν ωστόσο θέλουμε να ανεβάσουμε περισσότερες τότε υπάρχει άλλος τρόπος... εξ'ίσου εύκολος:


   --------------------------------------------   Ανοίγουμε το browser μας και επισκεφτόμαστε ένα απο τα πάρα πολλά sites που φιλοξενούν φωτογραφίες (image hosting & photo sharing). Εγώ χρησιμοποιώ το http://tinypic.com που κάνει τη δουλειά, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό (αν όμως κάνεις λογαριασμό, τότε σου κρατάει σε άλμπουμ, αυτόματα, όλες τις φώτο που ανεβάζεις και έτσι έχεις κάτι σαν "back up" αν θελήσεις να βρεις κάτι απο το παρελθόν).

   Εκεί επίσης υπάρχει ο αντίστοιχος wizard που σε ρωτάει ποιά φωτογραφία θέλεις να ανεβάσεις (το κουμπί "αναζήτηση"). (παρατηρείστε το screenshot απο κάτω).
   Όταν την επιλέξεις και πριν πατήσεις το κουμπί "UPLOAD" μπορείς να ορίσεις το μέγεθός της, (το κουμπί "resize") έτσι ώστε να μην παρουσιάσεις μια τεράστια φώτο μέσα στο forum.
   Συνήθως επιλέγουμε το μέγεθος που είναι για message boards (δηλ. forums). Πατώντας "Upload" μας "αναλύει" την φώτο σε URL... Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι απλά να κάνουμε ένα copy το URL που λέει ότι είναι για "IMG Code for Forums & Message Boards" (δεύτερη επιλογή, εκεί που δείχνει το τόξο στο screenshot) και να το κάνουμε paste μέσα στο κειμενογράφο μας...


   --------------------------------------------   Ένα άλλο θέμα, που αφορά τις φωτογραφίες, είναι το "μέγεθος"... Και επειδή εδώ (στο forum) το μέγεθος μετράει ...αντίστροφα, ΔΕΝ θέλουμε οι φωτογραφίες μας να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ σε μέγεθος για διάφορους λόγους, αλλά ο κυριότερος είναι ότι δεν είναι πρακτικά και αισθητικά αποτελεσματικές και όμορφες.
   Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κάνει κάποιος "resize" την φωτογραφία του, αλλά για όσους θέλετε, σας συστήνω ένα πολύ μικρό, ελαφρύ και φυσικά freeware προγραμματάκι που κάνει ομαδικό ή ατομικό resize με μια απλή κίνηση... Με drug (τη φώτο σας) and drop (μέσα στο πρόγραμμα) και ...τέλος!
   Το πρόγραμμα λέγεται FastImageResizer (αν κάνετε κλικ θα κατέβει)
   Φτιάχνει μόνο του ένα φάκελο "resized" μέσα στο φάκελο που βρίσκεται η φωτογραφία σας και αποθηκεύει εκεί αυτόματα όλα τις resized photos σας.
   Πειραματιστείτε λίγο με τα μεγέθη και θα δείτε πόσο εύκολο και απλό είναι να φτιάχνετε προσιτές σε μέγεθος φωτογραφίες.


   .....................................


  • Συγχαρητήρια !!! :thumbsup:

   Η προσφορά σου στην κοινότητα, ΠΑΝΤΑ αποφέρει και την αντίστοιχη αναγνώριση ...

   VIP

   Ο/Η Χρήστης είναι VIP μέλος της κοινότητας.

   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

   Συγχαρητήρια !!! :thumbsup:

   Η προσφορά σου στην κοινότητα, ΠΑΝΤΑ αποφέρει και την αντίστοιχη αναγνώριση ...

   VIP

   Ο/Η Χρήστης είναι VIP μέλος της κοινότητας.   Ευχαριστώ πολύ! :oops:
  • Διαφήμιση