Διαφήμιση

Νέα SoCs από την Mediatek

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Νέα SoCs από την Mediatek

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/nea-socs-apo-tin-mediatek-136988.html']
   Mediatek Logo
   Νέα SoCs ετοιμάζεται να διαθέσει η Mediatek με στόχο να καλύψει όλο το φάσμα της αγοράς. Αυτό προκύπτει από χρονοδιάγραμμα της εταιρίες που διέρρευσε πρόσφατα.

   Έτσι μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε την επίσημη παρουσίαση του MT6595. Πρόκειται για ένα οκταπύρηνο SoC βασισμένο στην big.LITTLE αρχιτεκτονική της ARM με υποστήριξη για 4G LTE. Αυτόν θα πρέπει να τον δούμε μέσα στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

   Λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν ο MT6732 και ο MT6572. Πρόκειται για δύο 64bit SoCs, με το πρώτο να διαθέτει τέσσερις πυρήνες Α53 στα 1.5GHz και το δεύτερο οκτώ πυρήνες Α53 στα 1.7GHz. Και τα δύο θα υποστηρίζουν LTE.

   Το ποιο ενδιαφέρον μοντέλο όμως θα το δούμε στο τέλος του χρόνου. Πρόκειται για το MT6795, ένα 64bit SoC κατασκευασμένο στα 28nm που πιθανόν θα χρησιμοποιεί την big.LITTLE αρχιτεκτονική της ARM με τέσσερις πυρήνες A53 και τέσσερις Α57 και HMP(Heterogeneous Multi-Processing). Τα πλήρη τεχνικά του χαρακτηριστικά διέρρευσαν στο internet και μπορείτε να τα δείτε στην εικόνα που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

   Το ΜΤ6795 αναμένεται να το δούμε σε smartphones το πρώτο μισό του 2015 και αναμένεται να είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του Snapdragon 810 της Qualcomm που επίσης περιμένουμε να δούμε εκείνη την περίοδο.

   [/feedquote]