Διαφήμιση

Η Acer κυκλοφορεί νέα Chromebooks με Intel Core i3

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Acer κυκλοφορεί νέα Chromebooks με Intel Core i3

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-acer-kykloforei-nea-chromebooks-me-intel-136986.html']
   To Chrome ΟS είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι βασισμένο σε πυρήνα Linux, το οποίο το αναπτύσσει η Google για να υποστηρίξει κατά κύριο λόγο τις διαδικτυακές της εφαρμογές. Η ενσωμάτωσή τους σε φορητούς υπολογιστές παρέχει στο χρήστη μια χαμηλού επιπέδου λειτουργικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ είναι δυνατή η χρήση ενός τέτοιου μηχανήματος για εκτέλεση βασικών εργασιών, η χρήση υπολογιστή με χρήση windows είναι επιβεβλημένη τις περισσότερες φορές.

   Για κάποιο λόγο οι κατασκευαστές συνήθως παράγουν Chromebooks με χαμηλής ποιότητας οθόνες και 2 gb RAM. Σίγουρα υπάρχει χώρος στην αγορά υπολογιστών μεσαίου κόστους για υπολογιστές με ChromeOS και εκεί πάνω στηρίχθηκε η Acer για να κυκλοφορήσει το πρώτο ChromeBook με Intel Core i3 και 2 ή 4 GB RAM.

   "Ή ACER είναι μια ηγέτιδα εταιρία στην αγορά των Chromebooks και το νέο C720 βασισμένο στην τέταρτη γενιά των Intel Core i3 επεξεργαστών ξεκινάει μια νέα κατηγορία στα Chromebooks με αυξημένες επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας. Έτσι παρέχει μια εμπειρία χρήσης με εξαιρετική απόκριση όταν υπάρχουν πολλά tabs ανοιχτά. Οι φοιτητές, οι οικογένειες, και οι επαγγελματίες θα αντιληφθούν αμέσως τη διαφορά και το πόσο γρήγορα είναι τα νέα Acer C720 με τον Intel Core i3." , δήλωσε ο Navin Shenoy, VP και GM της Intel Mobile Client Platforms Group.

   Τα Acer C720 θα είναι διαθέσιμα σε δύο μοντέλα με τον τέταρτης γενιάς Intel Core i3-40005U επεξεργαστή ( 1.7GHz, 3MB L3 cache). Το Acer C720-3404 θα έχει 4GB μνήμη και θα τιμάται στα $379.99, ενώ το C720-3871 θα έχει 2GB μνήμη και θα έχει τιμή $349.99. Θα είναι διαθέσιμα στις Η.Π.Α αυτόν το μήνα.

   Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά :
   • Intel Core i3-4005U 1.7 GHz (3 MB Cache)
   • 2 GB or 4GB DDR3L SDRAM
   • 32 GB Solid-State Drive
   • 11.6-Inch Screen, Intel HD Graphics 4400
   • Chrome, 8.5-hour battery life

   Το να δίνεις επιλογές στους πελάτες συνήθως είναι κάτι επιθυμητό, όμως το να κυκλοφορείς δύο μοντέλα με $30 διαφορά μεταξύ τους είναι κάτι το παράλογο. Πόσο μάλλον όταν το πιο ¨ακριβό" μοντέλο έχει 4 GB RAM αντί για 2. Και τα Chromebooks έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν καλύτερα με την έξτρα μνήμη. Η διαθεσιμότητα είναι άμεση και το Amazon δέχεται ήδη προπαραγγελίες.   Πηγή: techpowerup
   [/feedquote]