Διαφήμιση

Επαφες και Dual Sim

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Επαφες και Dual Sim

   Παιδιά καλημέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε..

   Εχω την MIUI 4.6.16 περασμένη σε ένα Coolpad F1 και μπορώ να πώ πως είμαι κατευχαριστημένος με το περιβάλλον και την χρηστικότητα.
   Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα.

   Εχω στο τηλέφωνο δύο κάρτες sim..

   Οταν πάω να πάρω τηλεφωνο πληκτρολογώντας το νούμερο μου δίνει την option από ποιά sim να πάρω.

   Οταν πάω στις επαφές για να κάνω κλήση κάποιας απο αυτές, δεν μου βγάζει ποιά από τις δύο sim να χρησιμοποιήσω με αποτέλεσμα οι κλήσεις με αυτό τον τρόπο δηλαδή με επιλογή μέσα από τις επαφές να γίνεται by default μόνο από την μία sim.Υπ'οψιν πως οι επαφές είναι περασμένες απο google gmail με συγχρονισμό

   Πως λύνεται αυτο το πρόβλημα?

   Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • Δεν γνωρίζω τη λύση του προβλήματος, αλλά ας ξεκινήσουμε απο τα αυτονόητα:
   1.Στο "ρυθμίσεις"-->"ΔιαχείρΙση SIM"--> και οι δύο κάρτες είναι "enable". Σωστά?
   2. Φαντάζομαι ότι οι συγχρονισμένες επαφές απο το Google είναι αποθηκευμένες στην συσκευή και όχι σε κάποια απο τις δύο sims? Σωστά?
   3. Αν στη πρώτη περίπτωση που περιγράφεις (όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό) έχεις την επιλογή να επιλέξεις ποιά απο τις δύο sim και μετά αποθηκεύσεις τον αριθμό στις επαφές, μετά παραμένει η ίδια επιλογή (να επιλέξεις κάρτα) ή και πάλι καλεί απο μία κάρτα?
  • Τα 1. και 2. τα έχω σωστα σεταρισμένα όπως λες

   Στο 3...
   ....ακόμα κι αν αποθηκεύσω στις επαφές ενα νέο νούμερο που πήρα με την sim1, αν το επιλέξω κατευθείαν από τις επαφές καλεί και πάλι από μιά κάρτα(συγκεκριμένα την sim2) χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω από ποια να πάρω,

   Επίσης δεν μπορω να καταλάβω τα "κιτρινακια¨στις sim που είναι και οι δύο cosmocarta.(στην GR2 δεν έχει επαρκες υπολοιπο μήπως σημαίνει αυτό? αλλα και το λουκετάκι στην GR1?)


  • Διαφήμιση
  • Αυτό με τα "κιτρινάκια" δεν το έχω ξαναδεί... Σίγουρα υποδηλώνει κάποιο περιορισμό. Φαντάζομαι είσαι σίγουρος ότι το τηλέφωνό σου είναι WCDMA Version και όχι Tegra, ε?
   Μήπως να δανιστείς μια κάρτα sim απο κάποιο άλλο τηλέφωνο και να την βάλεις επάνω να δεις ότι δουλεύει σωστά? Αν και αυτή η κάρτα βγάζει "κιτρινάκια", μάλλον κάτι άλλο παίζει που δεν έχει να κάνει με τις κάρτες SIM...
   Κάνε τις δοκιμές σου και πες μας... και θα το ψάξω και εγώ όσο μπορώ...
  • Είχα το ίδιο πρόβλημα με τις κάρτες. Δεν είχε γίνει συγχρονισμός της 2ης κάρτας, ενώ οι επαφές ήταν στο τηλέφωνο. Έτσι, όταν συγχρονίστε η 2η κάρτα, τώρα επιλέγω κάποια επαφή, πατάω τον αριθμό και μου βγάζει ποια κάρτα θέλω να κάνω τη κλήση. Ελπίζω να βοήθησα.