Διαφήμιση

Νέο σύστημα ενεργοποίησης στα Windows 9

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Νέο σύστημα ενεργοποίησης στα Windows 9

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/neo-systima-energopoiisis-sta-windows-9-a-136878.html']
   H Microsoft αναμένεται να εισαγάγει ένα τελείως διαφορετικό σύστημα ενεργοποίησης των Windows, σε μία προσπάθεια να καταπολεμήσει την πειρατεία. Σύμφωνα με το BetaNews, η εταιρία σκοπεύει να καταργήσει τα μέχρι τώρα κλειδιά με δεκαέξι χαρακτήρες, μοναδικά για κάθε αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος, που επέτρεπε να αποδείξεις την αγορά του προϊόντος και να το ξεκλειδώσεις. Τα επόμενα Windows θα χρησιμοποιούν ένα σύστημα με το οποίο θα πρέπει να διαθέτετε ένα υποχρεωτικό λογαριασμό στο Window Store -όχι απαραίτητα ο ίδιος με τον λογαριασμό σας στη Microsoft- και τα αρχεία εγκατάστασης των Windows τα οποία θα είναι συνδεδεμένα με το σύστημά σας.

   Αφού λοιπόν πληρώσετε για την άδεια χρήσης και είστε συνδεδεμένοι στο Windows Store, θα κατεβάζετε ένα αρχείο εγκατάστασης κοινό για όλους. Όμως μετά την εγκατάσταση τα χαρακτηριστικά και οι λεπτομέρειες του συστήματός σας (κυρίως τα στοιχεία της μητρικής) θα καταχωρούνται στη Microsoft και το λογισμικό θα μένει ενεργοποιημένο στο μηχάνημά σας.
   Όταν χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σε άλλο μηχάνημα τότε θα πρέπει να αποσυνδέσετε την άδειά σας online και να εγκαταστήσετε το λογισμικό στο άλλο μηχάνημα. Το λειτουργικό σύστημα θα σταματήσει να λειτουργεί στο παλιό, εξασφαλίζοντας έτσι ότι μόνο μία άδεια λειτουργίας θα είναι ενεργή κάθε φορά. Παρόμοιες άδειες για οικογένειες θα υπάρχουν για 3 και 5 χρήστες.

   Η ίδια πηγή που επικαλείται το BetaNews, ισχυρίζεται ότι η αφαίρεση του Start Menu συνεχίζει να είναι μη δημοφιλής, και ότι στην επόμενη έκδοση των Windows, τα επονομαζόμενα Windows 9, θα υπάρχει μία πλήρως λειτουργική έκδοσή του. Επίσης, για να εξασφαλίσει την αναβάθμιση στα νέα Windows, η Microsoft θα ξεκινήσει μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια με επίκεντρο ακριβώς αυτό : το νέο Start Menu ! Παράλληλα θα αρχίσουν από το φθινόπωρο να κυκλοφορούν preview εκδόσεις με σκοπό την εξοικείωση του κόσμου με το νέο λειτουργικό σύστημα.
   [/feedquote]