Διαφήμιση

Ένοπλη ληστεία σε εργοστάσιο της Samsung

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ένοπλη ληστεία σε εργοστάσιο της Samsung

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/enopli-listeia-se-ergostasio-tis-samsung-136866.html']
   Samsung LogoΜια ομάδα περίπου 20 ανδρών οπλισμένων με πολυβόλα όπλα, εισέβαλαν σε εργοστάσιο, στη βραζιλιάνικη πόλη Campinas τη Δευτέρα, ξεφεύγοντας με προϊόντα Samsung αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη λίστα των κλεμμένων αντικειμένων, περιλαμβάνονται smartphones, tablets και laptops, αν και δε γνωρίζουμε ακριβώς τα μοντέλα. Είναι ακόμη άγνωστο αν το εργοστάσιο ανήκει στη Samsung ή αν απλά χρησιμοποιούσε τον χώρο σαν αποθήκη προϊόντων.

   Σύμφωνα με το ZDNet, η συγκαλυμμένη αποστολή συνέβη μπροστα στα ματια των -ανω των διακοσίων- υπαλλήλων που έκαναν κανονικά τα καθήκοντά τους. Οι κλέφτες μπήκαν στο εργοστάσιο κατά τη βραδινή βάρδια, μεταμφιεσμένοι ως υπάλληλοι και φόρτωσαν επτά φορτηγά με κλεμμένα προϊόντα. Ενώ ορισμένοι εργαζόμενοι κρατήθηκαν ως όμηροι κατά τη διάρκεια της ληστείας, η αναφορά λέει ότι η πλειονότητα των άλλων εργαζομένων συνέχιζαν τη δουλειά τους κανονικά.

   Οι κλέφτες αφαίρεσαν τις μπαταρίες από τα κινητά των εργαζομένων, έτσι ώστε να μην μπορούν να καλέσουν την αστυνομία και έτσι η ληστεία διεξήχθη ανενόχλητα για τρεις ώρες. Οι Βραζιλιάνικες αρχές που ερευνούν το έγκλημα, θεωρούν ότι δεν είναι διόλου απίθανο να είναι και δουλειά εκ των έσω, αν αναλογιστούμε ότι οι κλέφτες είχαν πρόσβαση στο εργοστάσιο και γνώση για το που φυλάσσονται τα πολύτιμα προϊόντα.

   Αν και σίγουρα δεν δικαιολογεί το έγκλημα, τα καλά νέα είναι ότι οι ληστές δεν ήταν βίαιοι ως προς τους εργάτες και δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα. ''Είμαστε πολύ ανήσυχοι με αυτό το περιστατικό,'' είπε η Samsung σε δήλωσή της. ''Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές αστυνομικές αρχές και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά.''


   Πηγή : 9TO5Google
   [/feedquote]