Διαφήμιση

Πόσο ανθεκτική θα είναι η οθόνη από κρύσταλλο ζαφειριού του νέου iPhone 6;

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πόσο ανθεκτική θα είναι η οθόνη από κρύσταλλο ζαφειριού του νέου iPhone 6;

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/poso-anthektiki-tha-einai-i-othoni-apo-136865.html']
   Apple LogoΗ Apple έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα πάνω στην τεχνολογία δημιουργίας ανθεκτικών οθονών από κρύσταλλο ζαφειριού, για τα μελλοντικά της iPhone. Έτσι στο iPhone 6 θα δούμε για πρώτη φορά τον κρύσταλλο ζαφειριού να καλύπτει πλέον όλη την οθόνη και όχι απλά το home button και τον φακό της κάμερας. Η Apple ελπίζει η χρήση του ζαφειριού να προσελκύσει πάρα πολλούς πελάτες, ακόμα και πελάτες που μέχρι σήμερα δεν προτιμούσαν τα προϊόντα της.

   Αλλά πόσο πραγματικά αντοχής θα είναι οι νέες οθόνες με τον κρύσταλλο ζαφειριού; Στο παρακάτω video επιχειρείται να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αυτό, με τον παρουσιαστή να χρησιμοποιεί κλειδιά και μαχαίρι για να δοκιμάσει τις αντοχές της οθόνης στις γρατσουνιές. Επιπλέον δοκιμάζει και την αντοχή της οθόνης στο λύγισμα χρησιμοποιώντας τόσο τα χέρια του όσο και το πόδι του!

   Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του κρυστάλλου ζαφειριού που φαίνεται στο video, είναι η καθαρότητά του, επιτρέποντας σε κάποιον να δει μέσα από αυτόν χωρίς να γίνεται αισθητή κάποια παραμόρφωση των χρωμάτων ή κάποια θολούρα.

   Τέλος χάρη στο παρακάτω video που μπορείτε να δείτε και εσείς, επιβεβαιώνεται η διαγώνιος του νέου iPhone 6 στις 4,7'', καθώς και η χρήση κρυστάλλου ζαφειριού και σε αυτό, σε αντίθεση με τις πρώτες πληροφορίες που θέλανε μόνο την έκδοση phablet των 5,5'' να το χρησιμοποιεί.


   Πηγή:GSMArena
   [/feedquote]