Διαφήμιση

H Κίνα εγκρίνει την εξαγορά του τμήματος Low-End Server της ΙΒΜ από την Lenovo.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Κίνα εγκρίνει την εξαγορά του τμήματος Low-End Server της ΙΒΜ από την Lenovo.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-kina-egkrinei-tin-eksagora-tou-tmimatos-136836.html']
   Το γραφείο αντί-μονοπωλιακής πολιτικής του υπουργείου εμπορίου της Κίνας ενέκρινε την εξαγορά από την Lenovo του τμήματος Low-End Server της ΙΒΜ αντί του ποσού των 2.3 δισ. το οποίο είχε και προταθεί αρχικά.

   Η συμφωνία, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους μαζί με την εξαγορά της Motorola Mobility από τη Google αντί του ποσού των 2.91 δις., εξαγορές που όμως περιμένουν την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών των Η.Π.Α.

   "Και οι δύο συμφωνίες βρίσκονται υπό έγκριση και στις δύο χώρες αλλά προχωράνε." ανακοίνωσε ο Yang στο ετήσιο συνέδριο της Lenovo στο Hong Kong. "Ελπίζουμε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Η κυβέρνηση των Η.Π.Α και ο στρατός τους είναι όλοι τους πελάτες μας. Δεν έχουμε κάποιο θέμα μαζί τους και συνεχίζουμε αυτή την παράδοση."

   Οι εντάσεις μεταξύ των Η.Π.Α και της Κίνας για θέματα ασφάλειας έχουν κλιμακωθεί από τότε που το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατηγόρησε πέντε Κινέζους αξιωματικούς ότι εισέβαλλαν τον Μάιο στα συστήματα αμερικάνικων εταιριών με σκοπό την κλοπή εμπορικών μυστικών. Η Κίνα αρνήθηκε τις κατηγορίες και με τη σειρά της κατηγόρησε την Αμερική για μαζική κατασκοπεία.

   Την περασμένη εβδομάδα, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η συμφωνία των 2.3 δις. ήταν σε εκκρεμότητα αφού υπήρχαν έρευνες σε εξέλιξη, που αφορούσαν την εθνική ασφάλεια. Στην αναφορά αυτή υπήρχαν ισχυρισμοί ότι αξιωματούχοι των Η.Π.Α και μέλη του συμβουλίου για τις ξένες επενδύσεις στις Η.Π.Α έχουν ανησυχίες σχετικά με τους x86 διακομιστές της IBM οι οποίοι χρησιμοποιούνται στα δίκτυα επικοινωνίας και στα data centers των δικτύων του Πενταγώνου οι οποίοι θα μπορούσαν να ελεγχθούν από απόσταση από Κινέζους κατασκόπους.
   Τον Ιανουάριο η ανακοίνωση της εξαγοράς ήρθε μια δεκαετία μετά την εξαγορά του τμήματος του ThinkPad της ΙΒΜ από τη Lenovo αντί του ποσού των $1.75 δισ. η οποία επίσης αντιμετώπισε εξονυχιστικό έλεγχο.
   [/feedquote]