Διαφήμιση

Επιστρέφει η VIA με quad core x86

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Επιστρέφει η VIA με quad core x86

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/epistrefei-i-via-me-quad-core-x86-136794.html']
   VIA LogoΜετά από πάρα πολύ καιρό φαίνεται ότι η VIA είναι έτοιμη να επιχειρήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι των x86 επεξεργαστών, με ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για έναν native quad core 64bit επεξεργαστή κατασκευασμένο στα 28nm, με 4MB L2 cache, υποστήριξη AVX2 και συχνότητα λειτουργίας που θα φτάνει τα 2GHz. Το όνομα του επεξεργαστή είναι "Isaiah II".


   Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω της Centaur Technology, θυγατρική της VIA, η οποία έδωσε στην δημοσιότητα benchmarks του νέου επεξεργαστή. Στα benchmarks αυτά ο επεξεργαστής συγκρίνεται με τον AMD 5350 (Kabini) και τον Intel Atom Z3770 (Bay Trail) που θεωρούνται ως άμεσοι ανταγωνιστές του.   Όπως βλέπουμε ο επεξεργαστής στέκεται παραπάνω από καλά απέναντι στα δύο αυτά μοντέλα της Intel και της AMD. Βέβαια αυτό είναι σχετικό δεδομένου ότι δεν παρέχεται η πληροφορία για το TDP του επεξεργαστή.

   Ο επεξεργαστής αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Αυγούστου. Μάλιστα στο site της Centaur υπάρχει ένας counter μου μετράει αντίστροφα και θα μηδενιστεί εκείνη την μέρα.


   [/feedquote]