Διαφήμιση

HP Fanless Chromebox. Όχι και τόσο... fanless

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • HP Fanless Chromebox. Όχι και τόσο... fanless

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/hp-fanless-chromebox-oxi-kai-toso-fanless-136727.html']
   HP Logo
   Πριν λίγο καιρό η HP ανακοίνωσε το Chromebox το οποίο αποτελούσε κατά κάποιο τρόπο την desktop απάντηση στα Chromebooks.

   Ένα μικρό κομψό κουτάκι που περιελάμβανε Intel Haswell CPU, 2GB RAM, 16GB SSD, ασύρματη και ενσύρματη δικτύωση, USB2.0, USB3.0, HDMI, Displayport, card reader, Bluetooth, πάνω κάτω ότι θα ήθελε κάποιος από ένα mini desktop συστηματάκι που τρέχει το Chrome OS.

   Και πάνω από όλα απολύτως αθόρυβο μιας και είναι και fanless όπως μας ενημερώνει η HP στην επίσημη σελίδα του προϊόντος της.


   Πραγματικά εντυπωσιακό σε ένα τόσο μικρό κουτάκι να έχεις έναν Haswell και μάλιστα αυτός να αρκείται σε μια fanless ψύξη. Σωστά;
   Λάθος! Όταν ο Lyon Siedman, ένας hardware reviewer στο youtube, δοκίμασε το Chromebox, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός βουητού, αλλά και δονήσεων. Αυτό όμως υποδήλωνε την ύπαρξη ενός ανεμιστήρα. Ψάχνοντας λοιπόν τον οδηγό αποσυναρμολόγησης της ίδιας της HP έπεσε στην παρακάτω εικόνα.


   Τελικά το fanless HP Chromebook, μόνο fanless δεν είναι. Το αποτέλεσμα προφανώς είναι ουκ ολίγα ειρωνικά σχόλια και άρθρα για την HP στο internet.


   [/feedquote]